Violetta Komyshan (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Violetta Komyshan, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Hänet tunnetaan myös paremmin näyttönäyttelijä Ansel Elgortin tyttöystävänä. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Violetta Komyshanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Violetta Komyshan Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Violetta Komyshan on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Violetta Komyshanin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Violetta Komyshan Ikä

Kuinka vanha on Violetta Komyshan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. tammikuuta 1996. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi New Yorkissa.

Violetta Komyshanin perhe

Violetta Komyshanin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi sisko nimeltä Suzana. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Violetta-Komyshan-ikä

Lue myös: Anna Zak (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Violetta Komyshan Wiki

Violetta KomyshanWiki/Bio
Oikea nimiVioletta Komyshan
NimimerkkiVioletta
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. tammikuuta 1996
SyntymäpaikkaNew York
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväAnsel Elgort
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 400 000 dollaria (USD)

Violetta Komyshanin poikaystävä

Kuka on Violetta Komyshanin poikaystävä? Hän on suhteessa näyttelijä Ansel Elgortiin. Pariskunta aloitti seurustelun vuonna 2012, erosivat hetkeksi vuonna 2014 ja sytyttivät romanssinsa uudelleen vuoden 2015 alussa.

Violetta-Komyshan-nettoarvo

Lue myös: Bethany Lily April (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Violetta Komyshan Net Worth

Kuinka paljon Violetta Komyshanin nettovarallisuus on? Jo hyvin nuorena Violetta Komyshan tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 400 000 dollaria (USD).

Violetta Komyshan Faktat

  1. Violetta Komyshanilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli 1,9 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
  4. Hän ja hänen poikaystävänsä Elgort kävivät molemmat New Yorkin Fiorello H. LaGuardia Performing Arts High Schoolissa, jossa hän harjoitteli balerinaksi ja hän opiskeli näyttelemistä.
  5. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  6. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Johannes Bartl (malli) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found