Eric Holcomb (Indianan kuvernööri) Wiki, elämäkerta, ikä, nettovarallisuus, pituus, paino, vaimo, lapset, ura, tosiasiat

Eric Joseph Holcomb (s. 2. toukokuuta 1968) on tunnettu amerikkalainen poliitikko, joka on toiminut Indianan 51. ja nykyisenä kuvernöörinä vuodesta 2017. Hän toimi Indianan 51. luutnanttikuvernöörinä vuosina 2016–2017 kuvernööri Mike Pencen, nyt 48. varapuheenjohtajana. Yhdysvaltain presidentti. Holcomb nimitettiin täyttämään luutnantti kuvernööri Sue Ellspermannin jäljellä olevan kauden hänen erottuaan 2. maaliskuuta 2016 Ivy Tech Community Collegen presidentiksi. Vuonna 2016 hän voitti Indianan kuvernöörivaalit demokraattien ehdokkaan John R. Greggin yli. Viritä biossa!

Eric Holcomb Ikä, pituus ja paino

Onko hän pitkä Eric Holcomb? Hän on 51-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 70 kg. Hänen silmiensä väri on tummanruskea ja hänellä on ruskeat hiukset. Hän käyttää kengänkokoa 9 UK.

Eric Holcomb Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiEric Joseph Holcomb
NimimerkkiEric
Syntynyt2. toukokuuta 1968
Ikä51 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiPoliitikko
Tunnettu51. ja nykyinen Indianan kuvernööri
Poliittinen puoluerepublikaani
SyntymäpaikkaLouisville, Kentucky, Yhdysvallat
AsuinpaikkaKuvernöörin asuinpaikka
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
EtnisyysValkoinen
HoroskooppiJousimies
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJaloissa - 5'7"
Paino70 kg

Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Puoliso / vaimoJanet Holcomb
LapsetNA
Pätevyys
koulutusHannover College (BA)
Tulo
NettovarallisuusNoin $ 138 tuhatta dollaria USD (vuodesta 2020)
Online-yhteystiedot
Linkit sosiaaliseen mediaanInstagram, Twitter, Facebook
Verkkosivustowww.in.gov

Lue myös:Andy Beshear (Kentuckyn kuvernööri) Elämäkerta, Ikä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

Eric Holcombin vaimo ja lapset

Eric Holcombin vaimo: Hän on naimisissa Janet Holcombin kanssa. Holcombin vaimo Janet johtaa perheyritystä Madisonin piirikunnassa Indianassa. Heillä ei ole lapsia, mutta he omistavat kääpiösnautseri Henry Holcombin, joka tunnetaan "Indianan ensimmäisenä koirana"

Eric Holcomb Bio, perhe ja koulutus

Holcomb syntyi 2. toukokuuta 1968 Indianapolisissa, Indianassa. Hänen perhetietojaan ei toistaiseksi tiedetä. Koulutuksensa mukaan hän valmistui Pike High Schoolista Indianapolisissa, Indianassa, ja vuonna 1990 Hanover Collegesta Hannoverissa, Indianassa. Hannoverissa hän liittyi veljeskuntaan Phi Gamma Delta ja toimi osaston puheenjohtajana. Holcomb palveli Yhdysvaltain laivastossa kuusi vuotta tiedusteluupseerina Jacksonvillessä, Floridassa ja Lissabonissa, Portugalissa. Hän sai Humane Letters -kunniatohtorin tutkinnon Trinen yliopistosta 5.10.2018 ja oikeustieteen kunniatohtorin Andersonin yliopistosta 11.5.2019.

Eric Holcombin poliittinen ura

Eric Holcombin ura aloitti työskentelyn John Hostettlerille, Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsenelle vuonna 1997. Hän asettui ehdolle Indianan edustajainhuoneeseen John Frenziä vastaan, mutta hävisi vuonna 2000. Hänestä tuli Indianan republikaanipuolueen puheenjohtaja vuonna 2000. 2011. Hän erosi tullakseen Yhdysvaltain senaattori Dan Coatsin osavaltion kansliapäälliköksi vuonna 2013. Maaliskuussa 2015 Coats ilmoitti, ettei hän asettu ehdolle senaattiin vuoden 2016 vaaleissa, ja Holcomb ilmoitti aikovansa asettua ehdolle. Hän vetäytyi senaatin kilpailusta vuonna 2016. Hän vannoi virkavalansa 9. tammikuuta 2017.

Eric Holcombin nettoarvo

Mikä on Eric Holcombin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on noin 138 tuhatta dollaria. Mr. Holcomb omistaa yli 669 yksikköä Kirbyn osakkeita yli 133 056 dollarin arvosta ja viimeisen 2 vuoden aikana hän myi KEX-osakkeita yli 5 247 dollarin arvosta. Keskimäärin Eric käy kauppaa noin 82 yksikköä 16 päivän välein vuodesta 2018 lähtien. 24. tammikuuta 2020 hän omistaa edelleen vähintään 2 851 yksikköä Kirbyn osakkeita. Viimeisimmän osakekaupan teki Scott P Miller 8. huhtikuuta 2020, jolloin kauppa käy 803 yksikköä KEX-osakkeita, joiden arvo on tällä hetkellä 37 476 dollaria.

Lue myös: Caroline Kennedy (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Puoliso, Faktat

Faktaa Eric Holcombista

  1. Ericin SEC:lle ilmoitettu postiosoite on 55 WAUGH DRIVE, SUITE 1000, HOUSTON, TX, 77007.
  2. Hän on laillistettu tilintarkastaja ja hänellä on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto kirjanpidossa Southern Methodist Universitystä.
  3. Hän on toiminut Yhtiön sijoittajasuhdejohtajana joulukuusta 2017 lähtien.
  4. Ennen yhtiöön tuloaan hän työskenteli Baker Hughes Incorporatedin palveluksessa vuodesta 2003 joulukuuhun 2017 erilaisissa tehtävissä, mukaan lukien sijoittajasuhdejohtaja, Pohjois-Amerikan osavaltion talousjohtaja, Pohjois-Amerikan offshore-alueen talousjohtaja ja Kanadan rahoitusjohtaja.

Eric Holcomb Covid-19

Hän lainasi instagram-viestiään: "Annoin tänään osavaltion laajuisen osoitteen määrätäkseni, että Hoosiers pysyy koteihinsa paitsi silloin, kun he ovat töissä tai sallittuja toimintoja varten, kuten muiden huolehtiminen, tarvittavien tarvikkeiden hankkiminen sekä terveyden ja turvallisuuden vuoksi. Määräys on voimassa 25. maaliskuuta - 7. huhtikuuta. Seuraavat kaksi viikkoa ovat kriittisiä, jos haluamme hidastaa COVID-19:n leviämistä, ja meidän on hidastettava leviämistä. Sinun on oltava osa ratkaisua, ei ongelmaa. Ensimmäinen positiivinen COVID-19-tapaus Indianassa ilmoitettiin 6. maaliskuuta. Siitä lähtien positiivisten tapausten määrä on lisääntynyt lähes päivittäin ja lisääntynyt testauskapasiteetin kasvaessa. Tänä aamuna Indianassa tehtyjen testien määrä on 1 960, positiivisia tapauksia on 259 ja kuolemantapauksia on raportoitu 7. Näytän esimerkkiä lähettämällä valtionhallinnon henkilökuntaa kotiin töihin mahdollisimman suuressa määrin ja sulkemalla toimitilamme julkiselta vuorovaikutukselta tiistaista alkaen ainakin seuraavien kahden viikon ajan. Tiistaista alkaen kaikki osavaltion hallituksen virastot ovat suljettuina henkilökohtaiselta julkiselta toiminnalta ainakin huhtikuun 7. päivään asti. Tämä sisältää Indianapolisissa sijaitsevan Government Center -kompleksin ja muut toimistot kaikkialla osavaltiossa, mukaan lukien Indiana Bureau of Motor Vehicles -konttorit. Valtion työntekijät työskentelevät etänä aina kun mahdollista ja jatkavat ydintoimintojen hoitamista verkossa ja puhelimitse. Kaikki yleiset turvallisuustoiminnot jatkuvat. Sulkemisten yhteydessä tilasin kaikkien valtion myöntämien ajokorttien automaattisen jatkamisen ja neuvon lainvalvontaviranomaisia ​​pidättäytymään antamasta viitteitä ajokortista tai rekisteröinnistä, joka vanhenee tämän hätätilanteen aikana. Osavaltio on yhdessä kaupungin ja kaikkien Marion Countyn sairaalajärjestelmien kanssa aktivoinut kattavan hätäoperaatiokeskuksen maksimoidakseen sairaalakapasiteetin ja tarjotakseen yhteistä koordinointia. Keskuksen tehtävänä on seurata kaikkien sairaalasänkyjen, tarvikkeiden ja henkilöstön varastoa COVID-19-potilaiden määrän kasvaessa. Olen ylpeä sairaalajärjestelmistämme, jotka osallistuvat tämän prosessin alkuvaiheeseen: Eskenazi Health, IU Health, Franciscan Health, Community Health Network ja Ascension. Marionin piirikunta on siellä missä olemme."

Lue myös: Sarah Palin (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found