Celia Lora (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Celia Lora, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Celia Lora tekee vaikutuksen maailmaan mallikuvillaan sosiaalisen median alustoillaan. Hän on kerännyt yli 8 miljoonaa seuraajaa celi_lora Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Celia Loran Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Celia Lora Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Celia Lora on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Celia Loran kehon mitat? Hänellä oli tatuointi Ricky Martinin nimikirjoituksesta vasempaan lantioonsa useiden vuosien ajan. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Celia Lora Ikä

Kuinka vanha on Celia Lora? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. joulukuuta 1983. Hän on 36-vuotias. Hänellä on Meksikon kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jenah Yamamoto (malli) Bio, Poikaystävä, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Celia Lora Wiki

Celia LoraWiki/Bio
Oikea nimiCelia Lora
NimimerkkiCelia
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä25. joulukuuta 1983
SyntymäpaikkaMeksiko
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusmeksikolainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Celia Loran poikaystävä

Kuka on Celia Loran poikaystävä? Kuuma ja upea malli Celia Lora on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Rain Dove (malli) Bio, Wiki, Suhde, Sukupuoli, Seksuaalisuus, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Celia Lora Net Worth

Mikä on Celia Loran nettovarallisuus? Hyvin nuorena Celia Lora tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Celia Loran tosiasiat

  1. Celia Loralla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagramissa.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Jessica Ditzel (malli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Ex-aviomies, Tytär, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found