Maisie Williams (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Maisie Williams on englantilainen näyttelijä ja internetyrittäjä. Hänet tunnetaan hyvin debyyttistään ammattinäyttelijänä 14-vuotiaana, pääosassa Arya Starkia, joka on päärooli HBO:n keskiaikaisessa fantasia-eeppisessä draamasarjassa Game of Thrones vuosina 2011–2019. Viritä elämäkertaan ja tutustu Maisieen lisää. Williamsin Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo ja monia muita faktoja hänestä.

Maisie Williams Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Maisie Williams? Hän seisoo 5 ft 0 korkeudella tai 1,55 metrin tai 155 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Maisie Williamsin ikä

Kuinka vanha on Maisie Williams? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. huhtikuuta 1997. Tällä hetkellä hän on 23-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Bristolissa, Englannissa.

Maisie WilliamsWiki/Bio
Oikea nimiMargaret Constance Williams
NimimerkkiMaisie Williams
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä15. huhtikuuta 1997
SyntymäpaikkaBristol, Englanti
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 0 tuumaa (1,55 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväRuuben Selby
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 13 miljoonaa dollaria (USD)

Maisie Williamsin poikaystävä

Kuka on Maisie Williamsin poikaystävä? Hän on suhteessa Reuben Selbyyn. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Sophie Turner (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Maisie Williamsin nettoarvo

Mikä on Maisie Williamsin nettovarallisuus? Williams on delfiinikouluttaja Ric O’Barryn Dolphin Projectin maailmanlaajuinen lähettiläs ja kampanjoija, joka osallistuu delfiinien metsästystä vastaan ​​suunnattuihin mielenosoituksiin. Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 13 miljoonaa dollaria (USD).

Maisie Williamsin tosiasiat

  1. Williamsin vanhemmat erosivat hänen ollessa neljä kuukautta vanha.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Hän on nuorin neljästä sisaruksesta.
  4. Williamsia kasvattivat hänen äitinsä ja isäpuolensa kolmen makuuhuoneen valtuustotalossa Cluttonin kylässä Somersetissa.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  6. Williams sai kriittistä kiitosta ja tunnustusta Aryan esittämisestä sarjassa GOT.
  7. Vuonna 2015 hän sai Empire Hero Award -palkinnon ja Saturn Award -palkinnon parhaasta nuoren näyttelijän suorituksesta televisiosarjassa.
  8. Vuonna 2014 hän näytteli myös Abbieta irlantilaisessa komediadraamaelokuvassa Gold.

Lue myös: Devenity Perkins (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, perhe, nettoarvo: 15 faktaa hänestä

Uusimmat viestit