Katya Elise Henry (Tyler Herro Girlfriend) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Katya Elise Henry on yhdysvaltalainen fitness-malli ja sosiaalisen median tähti, jonka piristävät muodot ja pähkinänruskeat katseet ovat valloittaneet miljoonien sydämet ympäri maailmaa. Hän on työskennellyt joidenkin muoti- ja urheiluteollisuuden huipputuotemerkkien kanssa. Katya on glamourimalli, jonka Instagram-tilillään on yli 7 miljoonaa seuraajaa, minkä ansiosta suositun mallin Instagramer voi allekirjoittaa lukuisia sopimuksia ja sopimuksia. Kaiken tämän lisäksi hänet tunnetaan myös koripalloilijan Tyler Herron tyttöystävänä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Katya Elise Henryn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Katya Elise Henry Pituus ja paino

Kuinka pitkä Katya Elise Henry on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Katya Elise Henry Mittaukset

Mitkä ovat Katya Elise Henryn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 D.

Katya Elise Henry Age

Kuinka vanha on Katya Elise Henry? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. kesäkuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Minneapolisissa, MN. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko nimeltä Tanaya. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Katya-Elise-Henry-pituus

Katya Elise Henry Wiki

Katya Elise HenryWiki/Bio
Oikea nimiKatya Elise Henry
NimimerkkiKatya
Kuuluisa AsInstagram-tähti, malli, Tyler Herron tyttöystävä
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä14. kesäkuuta 1994
SyntymäpaikkaMinneapolis, MN
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 D
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväTyler Herro
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Katya Elise Henryn poikaystävä

Kuka on Katya Elise Henryn poikaystävä? Häntä yhdistää romanttinen koripalloilija Tyler Herro. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Kyle Kuzman kanssa vuoden 2018 lopusta vuoden 2019 puoliväliin.

Katya-Elise-Henry-poikaystävä

Lue myös: Sophie Mudd (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Katya Elise Henry Net Worth

Kuinka paljon Katya Elise Henryn nettovarallisuus on? Hän aloitti henkilökohtaisen harjoittelun tajuttuaan, että hänen viestinsä motivoivat ihmisiä käymään kuntosalilla. Hän perusti Katya-sivuston Workouts ja on kerännyt yli 7 miljoonaa seuraajaa ja kasvanut sisällöllään. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Katya Elise Henryn ura

Katya Elise Henryllä on yli 183 000 seuraajaa Twitterissä ja Facebook-sivulla, jolla on yli puoli miljoonaa kannattajaa. Hänen fanit voivat myös olla yhteydessä häneen Tumblrissa. Vain vuosi alle vuosikymmenen glamourin maailmassa, Katya pitää periaatteensa paikoillaan ja kieltäytyy allekirjoittamasta sopimusta, joka vaatii alastomuutta. Hän on ollut useita kertoja veitsen alla nenäleikkauksessa ja rintojen parannuksessa ja ottanut otoksia selän vahvistamiseksi.

Katya Elise Henry Faktat

  1. Katya Elise Henry suoritti lukion ja allekirjoitti välittömästi kolme valokuvaussopimusta.
  2. Hän oli vasta seitsemäntoista, kun hän aloitti uransa, ja 20-vuotiaana hänestä tuli vakiintunut malli.
  3. Pian tämän jälkeen hän alkoi julkaista kuvia Instagramissa ja hänen ilokseen hänen tilinsä tuli tunnetuksi yhdessä yössä, hän ansaitsi yli miljoona seuraajaa ja määrä kasvoi vuosien myötä.
  4. Kun hän ylitti 100 000 fania, hän alkoi saada palkkaa jokaisesta postauksesta.
  5. Ajan myötä hän alkoi ansaita huomattavan määrän tuloja sivustosta.
  6. Sponsoreja saapui paikalle ja hän alkoi käyttää sivustoa alustana kouluttaakseen massoja nykyisistä muotitrendeistä ja mainostaakseen bikinibrändejä.

Lue myös: Celina Smith (Instagrammer) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found