Mary-Kate Olsen (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Mary-Kate Olsen on amerikkalainen muotisuunnittelija, entinen näyttelijä ja tuottaja. Hän mainostettiin tähdeksi näyteltyään ABC-sarjassa Full House. Hän ja hänen kaksoissiskonsa perustivat luksusmuotibrändin The Row. Tämän lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Mary-Kate Olsenin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Mary-Kate Olsen Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Mary-Kate Olsen? Hän seisoo 5 jalkaa 1 korkeana tai 1,57 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Mary-Kate Olsenin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 40-28-48 tuumaa. Hän käyttää 38 C:n rintaliivit.

Mary-Kate Olsenin ikä

Kuinka vanha on Mary-Kate Olsen? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. kesäkuuta 1986. Hän on 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mary-Kate Olsenin perhe

Mary-Kate Olsenin äidin nimi on Jarnette, henkilökohtainen johtaja, ja isä nimeltä David "Dave" Olsen, kiinteistökehittäjä ja asuntolainapankkiiri. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksosensa Ashleyn lisäksi isoveli Trent, nuorempi sisar Elizabeth Olsen ja kaksi sisarusta Taylor ja Jake isänsä toisesta avioliitosta. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Camila Mendes (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Mary-Kate Olsen Wiki

Mary-Kate OlsenWiki/Bio
Oikea nimiMary-Kate Olsen
NimimerkkiMary
Kuuluisa AsTV-näyttelijä
Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä13. kesäkuuta 1986
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 1 tuumaa (1,57 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 40-28-48 tuumaa
Rintaliivikupin koko38 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetYksittäinen
Aviomies/puolisoOlivier Sarkozy
Nettovarallisuusnoin 28 miljoonaa dollaria (USD)

Mary-Kate Olsenin aviomies

Kuka on Mary-Kate Olsenin aviomies? Hän on naimisissa Olivier Sarkozyn kanssa vuonna 2015. Lisäksi Sarkozy aloitti suhteen muotisuunnittelija ja entinen lapsinäyttelijä Mary-Kate Olsen toukokuussa 2012. Kaksikko meni naimisiin 27. marraskuuta 2015 yksityisessä asunnossa New Yorkissa. Huhtikuussa 2020 Olsen haki avioeroa.

Mary-Kate-Olsenin nettoarvo

Lue myös: Lori Loughlin (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, ikä, nettovarallisuus, skandaali, perhe, aviomies, tyttäret, tosiasiat

Mary-Kate Olsenin nettoarvo

Kuinka paljon Mary-Kate Olsenin nettovarallisuus on? Näytteleminen oli hänen pääasiallinen tulonlähde. Mutta muuten hän on nyt myös yrittäjä. Hän ja hänen kaksoissiskonsa perustivat luksusmuotibrändin The Row'n, lifestyle-brändin Elizabeth and Jamesin sekä edullisempia muotilinjoja Olsenboye ja StyleMint. He ovat Amerikan muotisuunnittelijoiden neuvoston jäseniä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 28 miljoonaa dollaria (USD).

Mary-Kate Olsenin tosiasiat

  1. Mary-Kate Olsen näytteli musiikillisessa mysteerivideosarjassa The Adventures of Mary-Kate & Ashley vuosina 1994–1997.
  2. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  4. Vuonna 2007 hänellä oli toistuva rooli televisio-ohjelmassa Weeds.
  5. Lokakuussa 2012 Ashley ja Mary-Kate voittivat WSJ-lehden Innovator of the Year -palkinnon.

Lue myös: Lea Michele (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Vauva, Pituus, Paino, Aviomies, Poika, Ikä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found