Kirsten Corley (Chance the Rapper Wife) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Häät, Vauva, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kirsten Corley on amerikkalainen malli, joka tunnetaan paremmin liittokansleri Jonathan Bennettin vaimona, joka tunnetaan paremmin ammattinimellään Chance the Rapper. Vuonna 2013 he alkoivat seurustella joskus hänen mixtapensa "Acid Rap" julkaisun jälkeen. Kahden vuoden seurustelun jälkeen he saivat ensimmäisen tyttärensä Kenslin tervetulleeksi vuonna 2015. Vuoden 2016 lopulla Corley ja Bennett kohtasivat osuutensa suhdeongelmista pian sen jälkeen, ja se johti väliaikaiseen eroon. Samana vuonna Corley meni oikeuteen vaatien elatusapua Bennettiltä. Asia ratkesi lopulta oikeuden ulkopuolella maaliskuussa 2017. Pari on sittemmin palannut yhteen, kihlautunut heinäkuussa 2018 ja mennyt naimisiin maaliskuussa 2019.

Ikä, pituus, paino ja kehon mitat

Kirsten Corley on 27-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hän kehui myös upeaa vartaloaan. Hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Hän pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti. Hänen silmiensä väri on musta ja hänellä on myös mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki ja ylläpitää vartaloaan ja hiuksiaan lisäämällä vihreitä ja terveellisiä kasviksia päivittäiseen ruokavalioonsa.

Kirsten Corley ja Chance the Rapper Wedding

Ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita tämän upean naisen elämästä, kysyvät usein: "Onko Kirsten Corley naimisissa?" Tällä hetkellä Kirsten Corley on naimisissa. Maaliskuussa 2019 Corley ja Chance solmivat tähdet häät Newport Beachissä, Kaliforniassa. Häiden jälkeen he jakavat kuvia seremoniasta, jotka julkaistiin viihdeuutissivustolle The Shade Room, Kim Kardashian ja Kanye West voivat nähdä hymyilevän Dave Chappellen vieressä juhlissa.

Pian sen jälkeen, kun Chance oli jakanut kuvia häistä Instagram-sivulleen, hän ilmoitti myös odottavansa toista lasta. "Olemme jälleen raskaana", räppäri luki. "Se on tyttö, JEESUS KRISTUS, ME RAKASTAMME SINUA JUMALA."

Corley on myös ollut avoin kehon häpeämisestä raskauden aikana. Entinen malli jakoi myös kuvan itsestään tiukassa mustassa mekossa ja kirjoitti vartalopositiivisen viestin. "Miksi kerskumme siitä, kuinka laihoilta näytämme ollessamme raskaana – ja kuinka nopeasti voimme palata takaisin synnytyksen jälkeen??!", tekstissä luki. ”Olen sitoutunut olemaan kärsivällinen keholleni tällä kertaa – vaikka en sitä näyttäisikään. Lopettakaamme painostamasta itseämme palataksemme takaisin ikään kuin synnytyksen jälkeinen aika ei olisi tarpeeksi vaikeaa."

Katso tämä postaus Instagramissa

Äidiksi tuleminen on kasvanut, parantanut ja muuttanut minua enemmän kuin mikään muu. Ei ole sellaista rakkautta, jota tunnen lapsiani kohtaan. Olen kiitollinen nähdessäni toisen äitienpäivän vauvojeni kanssa. Rakastan sinua Kensli Mae & Marli Grace.

Kirsten Corley Bennett (@kaydoggg) jakama viesti 10. toukokuuta 2020 klo 10.51 PDT

Lue myös: Irina Shayk (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Chance the Rapper ja hänen vaimonsa Kirsten Corley ovat nyt kahden tyttären vanhempia. Corley ilmoitti, että heidän uusi ilonippu saapui jakamalla valokuvan, jossa he olivat pukeutuneet oneesie-paitaan, jonka etupuolelle oli kirjoitettu "Minä olen se, joka hän sanoo olevani". Hänen kasvojaan ei ole kuvattu. "Suloinen tyttövauvamme, Marli, on täällä", Corley kirjoitti valokuvan. Viesti oli täynnä myös onnitteluviestejä.

Kirsten Corley Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiKirsten Katrina Corley
NimimerkkiKirsten
Ikä27 vuotta vanha
Syntymäpäivä31. toukokuuta 1993
Ammatti1. Entinen työntekijä kuluneena

luova mainonta/markkinointiyhtiö

2. Osa-aikamalli

3. Branding/Media Freelancer

4. Kiinteistönvälittäjä

KuuluisaTunnetaan paremmin nimellä morsian

Chance The Rapper (amerikkalainen räppäri)

SyntymäpaikkaChicago, Illinois, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen afroamerikkalainen
ZodiacKaksoset
Nykyinen asuinpaikkaChicago, Illinois, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'6"

Senttimetrit: 168 cm

Mittarit: 1,68 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6 (USA)
Tatuointeja?Kyllä (selässä)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Ex-poikaystävälistaRakkaussuhde poikaystävänsä kanssa
Nykyinen poikaystäväEi mitään
Aviomies/puolisoKansleri Jonathan Bennett

(Chance The Rapper)

VauvaPoika: Ei yhtään

Tytär: Kensli Bennett, Marli Bennett

koulutus
koulutusValmistunut DePaul Universitystä
YliopistoDePaulin yliopisto
KouluTrevorin päiväkoulu
Suosikki
LempiväriPunainen
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 95 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetNoin $ 150 000 Yhdysvaltain dollaria
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook

Lue myös: Gillian Anderson Aviomies, tytär, treffit, poikaystävä, suhde

Bio, vanhemmat ja varhainen elämä

Kirsten Corley syntyi 31. toukokuuta 1993 Chicagossa, Illinoisissa, Yhdysvalloissa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu monirotuiseen afroamerikkalaiseen etniseen ryhmään. Hänen vanhempiensa tiedot eivät ole julkisia. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on osallistunut DePaul University, Loop Campus, Chicago, suorittaakseen valmistumisensa 4. maaliskuuta 2014.

Ura ja nettovarallisuus

Hän on uransa aikana tehnyt mallityötä. Hän oli mukana toimituksellisessa kuvauksessa vuonna 2014, jonka aikana hänellä oli yllään ylisuuri valkoinen t-paita ja boxy maroon bomber-takki Alexander Wangin Autumn/Winter -kokoelmasta.

Lue myös: Cassady McClincy (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Kirsten Corleyn pääasiallinen tulonlähde on hänen malli- ja freelance-uransa sekä hänen varakas perhetaustansa. Tämän kauniin naisen nettovarallisuus on 95 000 dollaria, kuten vuonna 2020. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Kirsten Corley tosiasiat

  • Kirsten Corley on Chicagossa toimiva malli ja freelance-työntekijä, jonka tunnetaan olevan Chance The Rapperin tyttöystävä.
  • Hän on työskennellyt muutaman vuoden myös kiinteistönvälittäjänä.
  • Chance The Rapper’s Fiancee:llä on yli 26,2 000 seuraajaa hänen Instagram-tilillään.
  • Hän pitää mielellään designvaatteista ja kengistä.
  • Hän osasi viittomakielen.
  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  • Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Annamarie Tendler (meikkitaiteilija) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit