Ruby Rose Turner (näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Ruby Rose Turner on ilmiömäinen tanssija, näyttelijä, laulaja, malli ja sosiaalisen median persoona. Hän on työskennellyt huippukoreografien, kuten Josh Killackyn ja Tricia Mirandan, kanssa. Hänellä oli toistuva rooli Netflixin Fuller Housessa, ja vuonna 2018 hän alkoi näytellä Camia sarjoissa Coop ja Cami Ask the World. Hän liittyi balettitunneille 9-vuotiaana toiveenaan tulla näyttelijäksi. Hän tanssi myös useille balettiryhmille. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ruby Rose Turnerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ruby Rose Turnerin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Ruby Rose Turner? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 28-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 26 C.

Ruby Rose Turner Age

Kuinka vanha on Ruby Rose Turner? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. lokakuuta 2005. Hän on 15-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Ruby Rose Turnerin perhe

Ruby Rose Turnerin isän nimi on Andrew ja hänen äitinsä nimeltään Natalie. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on toiseksi vanhin neljästä. Hänen sisarensa Nadia Turner on myös tanssija. Hän on toiseksi vanhin neljästä. Hänellä on veljet nimeltä Alfie ja Alec. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Alia Shawkat (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ruby Rose Turner Wikipedia

Ruby Rose TurnerWiki/Bio
Oikea nimiRuby Rose Turner
NimimerkkiRubiini
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä16. lokakuuta 2005
SyntymäpaikkaLos Angeles, CA
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 28-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko26 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Ruby Rose Turnerin poikaystävä

Kuka on Ruby Rose Turnerin poikaystävä? Kuuma ja upea näyttelijä Ruby Rose Turner on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Symonne Harrison (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Ruby Rose Turner Net Worth

Mikä on Ruby Rose Turnerin nettoarvo? Hän on toiminut mallina sellaisille yrityksille kuin Under Armour, Isabella ja Chloe. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 500 000 dollaria (USD).

Ruby Rose Turner Faktat

  1. Ruby Rose Turner on tunnettu sosiaalisen median tähti.
  2. Hänen uransa viihdealalla alkoi hänen ollessaan seitsemän vuotta vanha.
  3. Hän tanssi jaksossa Univision Miamin Sábado Gigante -ohjelmassa.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.

Lue myös: Sofia Carson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit