Sasha Gabriella Fox (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Sasha Gabriella Fox tunnetaan hyvin Vanessa Williamsin ja tähti Los Angeles Laker Rick Foxin tyttärenä. Hänet mainostettiin myös näyttelijänä ja ohjaajana, joka tunnetaan elokuvista Superdate (2013), One Fine Christmas (2019) ja Justice for All with Judge Cristina Perez (2012). Lisäksi hänen äitinsä Vanessa on amerikkalainen laulaja, näyttelijä ja muotisuunnittelija. Hänen isänsä Laker Rick Fox on kanadalais-bahamilainen eläkkeellä oleva koripalloilija, näyttelijä, liikemies ja entinen esports-franchising-omistaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sasha Gabriella Foxin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin faktoihin hänestä.

Sasha Gabriella Fox Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Sasha Gabriella Kettu?Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. toukokuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä on entinen Ugly Betty -tähti Vanessa Williams ja Los Angeles Laker Rick Fox. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on yksi viidestä lapsesta. Hänen sisaruksiaan ovat Jillian, Melanie, Devin Hervey ja Kyle Fox. Koulutukseltaan Sasha Gabriella on hyvin koulutettu.

Sasha Gabriella Fox Pituus & Paino

Kuinka pitkä on Sasha Gabriella? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit vaaleanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Lue myös: Ivanka Trump (Donald Trumpin tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Sasha Gabriella FoxWiki/Bio
Oikea nimiSasha Gabriella Fox
NimimerkkiSasha
Kuuluisa As1. Näyttelijä

2. Vanessa Williamsin tytär

ja Lakeri Rick Fox

Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä1. toukokuuta 2000
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Sasha Gabriella Poikaystävä

Kuka on Sasha Gabriellan poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Sasha Gabriella Net Worth

Mikä on Sasha Gabriellan nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Oscar Maximilian Jackman (Hugh Jackman Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Äiti, Isä, Faktat

Sasha Gabriellan ura

Sasha Gabriella on sosiaalisen median tähti. Vauvana hän debytoi näytöksessä vuoden 2000 elokuvassa A Diva’s Christmas Carol. Vuonna 2013 hän kirjoitti, ohjasi, kuvasi ja leikkasi alkuperäisen lyhytelokuvan Superdate. Hän on myös kuntovalmentaja. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Sasha Gabriella Faktat

 1. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 2. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 3. Sininen on hänen lempivärinsä.
 4. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
 5. Kaikki Sasha Gabriellan jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa pienin asentoeroin.
 6. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 8. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 9. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 10. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 11. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 12. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 13. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 14. Sasha teki kuvista upeampia antamalla vaaleat housut pudota kasvojensa oikealle puolelle.
 15. Hänen vaaleat hiuksensa lakaistiin ylös ja vasemmalle puolelle niin, että ne peittivät hänen silmänsä.

Lue myös: Jack Scott Ramsay (Gordon Ramsay Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found