Mo Farah (juoksija) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, tosiasiat

Sir Mohamed Muktar Jama Farah, joka tunnetaan hyvin nimellä Mo Farah, on brittiläinen pitkän matkan juoksija. Hän on yksi voittaneimmista ja palkituimmista urheilijoista Britannian yleisurheilun historiassa ja nykyaikaisten olympialaisten historiassa. Hän on voittanut olympiakultaa 2012 ja 2016 sekä 5000 metrillä että 10 000 metrillä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Mo Farahin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Mo Farah Pituus ja paino

Kuinka pitkä Mo Farah on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Mo Farah Age

Kuinka vanha on Mo Farah? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. maaliskuuta 1983. Tällä hetkellä hän on 37-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Mogadishussa Somaliassa. Hän varttui Djiboutissa kaksoisveljensä kanssa, mutta Somalian sisällissodan pahentuessa hän muutti kahdeksanvuotiaana Englantiin liittyäkseen isäänsä. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Mike Smith (Jockey) Ikä, Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Vaimo, Perhe, Puoliso, Faktat

Mo FarahWiki/Bio
Oikea nimiSir Mohamed

Muktar Jama Farah

NimimerkkiMo Farah
Kuuluisa AsJuoksija
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä23. maaliskuuta 1983
SyntymäpaikkaMogadishu, Somalia
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 60 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-40 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero7,5 (USA)
LapsetTytär: Amani, Aisha, Rhianna

Poika: Hussein

Vaimo/puolisoTania
Nettovarallisuusnoin 3,8 miljoonaa puntaa

Mo Farah vaimo

Kuka on vaimo Mo Farah? Hän on naimisissa vaimonsa Tanian kanssa sen jälkeen, kun pari tapasivat Länsi-Lontoossa yliopistossa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010, ja mukana olivat muun muassa Paula Radcliffe, Steve Cram ja Jo Pavey. Pariskuntaa on siunattu myös kaksosilla Amanilla ja Aishalla, jotka syntyivät pian Mo:n kaksoisvoiton jälkeen Lontoossa 2012, ja pojalla nimeltä Hussein, joka syntyi vuonna 2015. Tanialla on toinen tytär, Rhianna.

Lue myös: Tyler Skaggs (koripalloilija) Wiki, Bio, Kuolinsyy, Ikä, Pituus, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mo Farah Net Worth

Mikä on Mo Farahin nettoarvo? Hänen nettovarallisuutensa on noin 3,8 miljoonaa puntaa. Urheilu on hänen ensisijainen tulonlähde. Farah edusti Hounslowia maastojuoksussa Lontoon nuorisootteluissa. Hän kuitenkin putosi ennen 5000 metrin finaalia vuoden 2008 olympialaisissa Pekingissä.

Mo Farah Faktat

  1. Vuosi 2011 oli Farahille menestyksekäs vuosi, joka alkoi 8. tammikuuta Edinburgh Cross Countryssa.
  2. Farah voitti Lontoon Diamond League Anniversary Gamesin 3000 metrin kilpailun ajalla seitsemän minuuttia ja 36,85 sekuntia.
  3. Vuonna 2019 hän on myös vahvistanut saavansa juosta 10 000 metrin juoksua Dohan MM-kisoissa.
  4. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  5. Maaliskuussa 2018 Farah julkaisi Instagramiin videon, jossa hän väittää olevansa rotuun kohdistuvaa häirintää Münchenin lentokentällä.

Lue myös: Michael Jordan (koripalloilija) nettoarvo 2020, puoliso, elämäkerta, Wiki, pituus, paino, kehon tilastot, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found