Demi Lovato (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Demi Lovato on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja, joka nousi tunnetuksi esiintyessään Camp Rockissa The Jonas Brothersin kanssa ja jonka albumi Don’t Forget sai RIAA:n kultatodistuksen. Hän näytteli myös Sonny Munroeta Disney Channelin sarjassa Sonny with a Chance vuosina 2009–2011. Viritä elämäkerta!

Demi Lovaton ikä

Kuinka vanha on Demi Lovato? Tällä hetkellä hän on 27-vuotias. Hän syntyi 20. elokuuta 1992 Albuquerquessa, New Mexicossa.

Demi Lovato Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Demi Lovato on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen kehon mitat ovat 34-24-36 tuumaa. Hän käyttää a rintaliivit kupin koko 32 C.

Demi Lovaton poikaystävä

Kuka seurustelee Demi Lovaton kanssa vuonna 2020? Tällä hetkellä hän on tapailemassa Max Ehrichiä. 22. heinäkuuta 2020 Lovato vahvisti kihlautumisensa näyttelijä Max Ehrichin kanssa. He ilmoittivat kihlauksestaan ​​Instagram-viestillä, hän sanoi: "Tiesin, että rakastin sinua heti, kun tapasin sinut. Se oli jotain, mitä en voi kuvailla kenellekään, joka ei ole kokenut sitä omakohtaisesti, mutta onneksi sinäkin koit.. En ole koskaan tuntenut olevani niin ehdottoman rakastettu keneltäkään (muu kuin vanhempani) elämässäni. Et koskaan painosta minua olemaan jotain muuta kuin minä itse. Ja saat minut haluamaan olla paras versio itsestäni. Minulla on kunnia vastaanottaa kätesi avioliittoon. Rakastan sinua enemmän kuin kuvateksti voisi ilmaista, mutta olen innoissani voidessani perustaa perheen ja elämän kanssasi. Rakastan sinua ikuisesti vauvani. Minun partnerini. Tässä tulevaisuutemme!!!!

Lisäksi aiempien deittailulistojensa mukaan hän seurusteli vuoden 2019 lopulla malli Austin Wilsonin kanssa. Hän seurusteli Wilmer Valderraman kanssa vuosina 2010–2016. Hän seurusteli myös Joe Jonasin ja Luke Rockholdin kanssa.

Demi Lovaton perhe

Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hänen isänsä nimi on Patrick Lovato ja äiti Dianna De La Garza. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä oli meksikolaista syntyperää, ja hänen esi-isänsä olivat enimmäkseen espanjalaisia ​​ja intiaani. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi sisar nimeltä Dallas, nuorempi sisarpuoli, näyttelijä Madison De La Garza ja vanhempi sisarpuoli Amber. Koulutukseltaan hän oli kotiopetuksessa ja sai lukion tutkinnon kotiopetuksen kautta toukokuussa 2009. Lisäksi näyttelijäuransa vuoksi häntä kiusattiin niin ankarasti, että hän pyysi kotiopetusta.

Demi Lovaton ura

Seitsemänvuotiaana hän aloitti pianonsoiton. Upea näyttelijä näytteli vuoden 2009 elokuvassa Princess Protection Program ja on kutsunut John Mayeria suurimmaksi musiikilliseksi vaikuttajakseen. Lisäksi hän nousi tähteen roolistaan ​​"Mitchie Torresina" Disney Channelin musiikkitelevisioelokuvassa Camp Rock vuonna 2008 ja sen jatko-osassa Camp Rock 2: The Final Jam vuonna 2010.

Hänet on palkittu useilla palkinnoilla, mukaan lukien MTV Video Music Award, 14 Teen Choice Awards, viisi People's Choice Awards -palkintoa ja kaksi Latinalaisen Amerikan musiikkipalkintoa. Hänellä on myös yksi Guinnessin maailmanennätys, ja hänet valittiin Time 100 -listalle vuonna 2017. Viihdeteollisuuden ulkopuolella Lovato on useiden yhteiskunnallisten asioiden aktivisti. Hän on myynyt yli kaksi miljoonaa albumia ja 20 miljoonaa singleä Yhdysvalloissa myös vuonna 2017.

Demi Lovaton nettoarvo

Mikä on Demi Lovaton nettovarallisuus? Hänen omaisuutensa arvioidaan olevan noin 50 miljoonaa dollaria. Näytteleminen ja laulaminen ovat hänen pääasiallinen tulonlähde. Lisäksi hän osti myös Laurel Canyon -kodin Los Angelesista 8,3 miljoonalla dollarilla, jonka hän myi kesäkuussa 2020 8,25 miljoonalla dollarilla.

Demi Lovato Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiDemetria Devonne Lovato
NimimerkkiLovato
Ikä27 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. elokuuta 1992
AmmattiLaulaja, lauluntekijä, näyttelijä
SyntymäpaikkaAlbuquerque, New Mexico, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
ZodiacLeo
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'2"

Senttimetrit: 157 cm

Mittarit: 1,57 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

34-24-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 50 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Patrick Lovato

Äiti: Dianna De La Garza

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Dallas

Sisarpuoli: Madison De La Garza, Amber

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyKihloissa
PoikaystäväMax Ehrich (näyttelijä)
Ex-poikaystävä?1. Austin Wilson

2. Wilmer Valderrama

3. Joe Jonas

4. Luke Rockhold

Aviomies / puolisoMax Ehrich (kihloissa, heinäkuusta 2020)
Lapset?Ei mitään
PoikaEi mitään
TytärEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
Yliopisto/yliopistoEi tunnettu
KouluKotikoulutettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Demi Lovaton tosiasiat

 • Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
 • Tähän mennessä hän on kerännyt yli miljoona käyttäjää Instagram-tilillään.
 • Heinäkuussa 2020 hän julisti itsensä queeriksi Twitter-viestissä
 • Hänen harrastuksiaan ovat uinti, tanssi ja ratsastus.
 • Kun hän oli pieni tyttö, hänen syntymäisänsä kutsui häntä aina "pikkukumppanikseen".
 • Vuonna 2016 hän aloitti harjoittelun brasilialaisessa jiu-jitsussa.
 • Hänet on luokiteltu jujutsusta johdetussa taistelulajissa siniseksi vyöksi vuonna 2019.
 • 18-vuotiaana hän meni kuntoutuskeskukseen.
 • Samoin MTV esitti vuonna 2012 dokumentin Demi Lovato: Stay Strong hänen kuntoutuksestaan ​​ja toipumisestaan.
 • Hän oli kärsinyt kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, Anorexia nervosasta, itsensä vahingoittamisesta ja kiusaamisesta käydessään koulussaan.
 • Hänestä tuli Seventeen-lehden avustava toimittaja vuonna 2011.

Lue myös: Christine Lee (Musta kesänäyttelijä) Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Bio, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

 • Hän on suuri LGBT-oikeuksien kannattaja.
 • Hän uskoo homoavioliittoon ja tasa-arvoon.
 • Lovato tunnistaa itsensä feministiksi.
 • Hän uskoo: "Feminismin ei tarvitse tarkoittaa minulle rintaliivien polttamista ja miesten vihaamista, vaan se, mitä feminismi tarkoittaa minulle, on vain tasa-arvon puolustamista ja nuorisomme voimaannuttamista. Ja näyttää naisille, että voit hyväksyä seksuaalisuutesi ja ansaitset luottamuksen, eikä sinun tarvitse mukautua yhteiskunnan näkemyksiin siitä, millaisia ​​naisten tulee olla tai miten sinun tulee pukeutua. Joten mielestäni kyse on vain muiden naisten tukemisesta ja muiden naisten voimaannuttamisesta.
 • Hänestä tuli kaikkien aikojen ensimmäinen brändilähettiläs meikki- ja kauneusbrändille N.Y.C. New Yorkin väri.
 • Hänestä tuli myös JBL-audioyhtiön brändilähettiläs.
 • Hän on myös innokas rakastaja.
 • Hän rakastaa romaanien lukemista.
 • Hän esiintyi monien aikakauslehtien kansissa.

Lue myös: Jasmine Jobson (Parhain poikanäyttelijä) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found