Mike Sorrentino (Jersey Shore) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kuka on Mike Sorrentino? Hän on amerikkalainen reality-tähti, joka tunnetaan nimellä "The Situation", hän on lihaksikas entinen reality-tähti MTV:n Jersey Shoressa. Hän on julkaissut vaatemalliston, treeni-DVD:n, Devotion Vodkan sekä Reebok- ja Zigtech-kengät. Saat lisätietoja Mike Sorrentinon iästä, pituudesta, painosta, urasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä.

Mike Sorrentino Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Mike Sorrentino? Hän seisoo 5 jalan 9 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on tummat pähkinänruskeat silmät ja vaaleanruskeat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 44-32-37 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki.

Mike SorrentinoWiki/Bio
Oikea nimiMike Sorrentino
NimimerkkiMike
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä39-vuotias
Syntymäpäivä4. heinäkuuta 1981
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-37 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
LapsetNA
Puoliso/vaimoLauren Pesce
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Mike Sorrentino elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Mike Sorrentino? Hänen syntymäpäivänsä on 4. heinäkuuta 1981. Tällä hetkellä hän on 39-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänet kasvatettiin nuoremman sisaren Melissan ja kahden vanhemman veljen Marcin ja Maximon kanssa.

Mike Sorrentino Net Worth

Kuinka paljon Mike Sorrentinon nettovarallisuus on? Hän esiintyi lukuisissa myöhäisillan ohjelmissa kukoistuspäivänsä aikana, mukaan lukien Conan O'Brienin. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Mike Sorrentinon vaimo

Kuka on Mike Sorrentinon nykyinen tyttöystävä? Hän on naimisissa näyttelijän Lauren Pescen kanssa. Hänen avioliittonsa pidettiin Boot Camp Lauren Pescessä. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Faktaa Mike Sorrentinosta

  1. Hän työskenteli kuntokeskuksen apulaisjohtajana ja alusvaatemallina, vaikka väitti olevansa myös strippari.
  2. Vuonna 2010 hän keräsi 5 000 000 dollaria suosituksistaan ​​ja tosi-tv-palkastaan, joka on toiseksi korkein kaikista muista reality-tähdistä Kim Kardashianin jälkeen.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  5. Hän on myös fashionista.

Tiivistettynä

Hän on amerikkalainen televisiopersoona. Hän esiintyi MTV:n todellisuusohjelmassa Jersey Shore kaikilla kuudella tuotantokaudella vuosina 2009–2012. Syyskuussa 2019 Sorrentino suoritti kahdeksan kuukauden vankeusrangaistuksen, joka liittyi hänen veronkiertotuomioonsa, ja palasi sitten Jersey Shore: Family -sarjaan. Loma.

Lue myös: Cory Monteith (näyttelijä) Kuolinsyy, Pituus, Paino, Bio, Wiki, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit