Dalya Bharara (Preet Bhararan vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Dalya Bharara on amerikkalainen kuuluisa persoona, ei-ammattilainen lakimies ja tunnetaan paremmin Preet Bhararan vaimona. Hän on amerikkalainen lakimies, kirjailija ja entinen liittovaltion syyttäjä, joka toimi Yhdysvaltain syyttäjänä New Yorkin eteläisessä piirikunnassa vuosina 2009–2017. Viritä biosta ja tutustu Dalya Bhararan Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, Aviomies, lapset, kehon mitat, nettovarallisuus, perhe, ura ja monia muita faktoja hänestä.

Dalya Bhararan ikä

Kuinka vanha on Dalya Bharara? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Dalya Bharara Bio, Early Life & Family

Dalya Bhararan isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Dalya Bharara Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Dalya Bharara on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 132 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Lue myös: Catherine Mooty (Troy Aikmanin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Dalya Bharara Wiki

Dalya BhararaWiki/Bio
Oikea nimiDalya Bharara
NimimerkkiDalya
Kuuluisa AsPreet Bhararan vaimo
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 65 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
Lapset3
puolisoPreet Bharara
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Dalya Bharara aviomies ja lapset

Kuka on Dalya Bhararan aviomies? Hän on naimisissa Preet Bhararan kanssa. He asuvat Scarsdalessa, New Yorkissa kolmen lapsensa kanssa. Haastatteluissa Bharara "on pohtinut perheensä monipuolista uskonnollista perintöä: sikhiä (hänen isänsä), hindua (äitinsä), muslimia (vaimonsa isä) ja juutalaista (vaimonsa isoäiti). Lisäksi Bharara on rekisteröity demokraatti, mutta "ei pidetty vahvana puolueena".

Lue myös: Milene Domingues (David Aganzon vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Dalya Bhararan nettoarvo

Mikä on Dalya Bhararan nettovarallisuus? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Dalyan nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 2 miljoonaa dollaria (USD). Lisäksi Dalyan aviomiehen Preetin nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 34 miljoonaa dollaria (USD). Hänen nimityksensä Yhdysvaltain syyttäjän virkaan vuonna 2009 pidettiin tervetulleena kaikkialla poliittisessa kirjossa, koska Bhararaa pidettiin "epäpoliittisena ja oikeudenmukaisena" hahmona.

Bhararan nuorempi veli Vinit “Vinnie” Bharara, joka on myös valmistunut Columbia Law Schoolista, on yrittäjä. Vinnie Bharara ja Marc Lore perustivat Quidsin, Diapers.comin ja Soap.comin emoyhtiön, jonka he myivät vuonna 2010 Amazon.comille 540 miljoonalla dollarilla.

Dalya Bharara tosiasiat

  1. Dalya Bharara ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hän pitää matalaa elämänprofiilia ja pitää itsensä poissa mediasta ja parrasvaloista.
  3. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän on hyvin lähellä lapsiaan ja miestään.
  5. Punainen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Yessica Kumala (Josh Hollowayn vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit