Kelsey Henson (Hafþór Júlíus Björnssonin vaimo) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kelsey Henson on kanadalainen malli- ja kuntovalmentaja, joka tunnetaan paremmin islantilaisen ammattivahtimiehen ja näyttelijä Hafþór Júlíus Björnssonin vaimona. Hän esitti Gregor "The Mountain" Cleganen roolia HBO:n Game of Thrones -sarjassa viiden kauden ajan. Kelsey työskenteli rakennusalalla sellaisissa organisaatioissa kuin Voice Construction OPCO ULC, Guthrie Mechanical Services Ltd. ja Terve Corporation. Hän työskenteli myös rahoituspalvelujen edustajana Canadian Imperial Bank of Commercessa ja työskenteli tarjoilijana Earls Kitchen + Barissa Fort McMurrayssa, Albertassa, missä hän tapasi ensimmäisen kerran miehensä. Hänellä on useita sertifikaatteja, mukaan lukien "WHMIS Train the Trainer", "Tervita Basic Fire Exuisher Training", "Principles of Health & Safety Management" ja "Basic Instructional Techniques". Tämän lisäksi hän on myös Instagram-tähti ja hänellä on valtava fani. Itse asiassa hän julkaisee Instagram-tilinsä alla usein treenikuvia miehensä kanssa.

Kelsey Henson Ikä, pituus, paino ja fyysiset tilastot

Kelsey Henson on 30-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 2 tuuman korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 B. Hän kehui myös upeaa vartaloaan. Hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Hän pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti. Hänen silmiensä väri on sininen ja silkkinen ja pitkät tummanvaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki ja ylläpitää vartaloaan ja hiuksiaan lisäämällä vihreitä ja terveellisiä vihanneksia päivittäiseen ruokavalioonsa.

Kelsey Henson Häät, aviomies ja lapset

30-vuotias kuntovalmentaja Kelsey Henson on naimisissa kuuluisan aviomiehensä Hafþór Júlíus Björnssonin kanssa. Hän tapasi tulevan aviomiehensä Hafþórin ensimmäisen kerran Earls Kitchen -ravintolassa vuonna 2017 tarjoillessaan hänelle ruokaa ja juomia. Tuolloin Björnsson on vieraillut Albertassa sen kaupungin vahvan miehen kilpailussa. Sitten 28. elokuuta 2018 Kelsey meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Hafþór Júlíus Björnssonin kanssa Islannissa.

Pariskunta ilmoitti avioliitostaan ​​omien Instagram-tiliensä kautta 21. lokakuuta 2018. Ensin Kelsey julkaisi häistä kuvan, jossa oli teksti: "Odotan innolla, että saan vetää tämän ison kaverin ympäriinsä loppuelämäni ajan." Björnsson jakoi toisen kuvan, jonka otsikko on "On suuri ilo, että saan nyt kutsua Kelsey Morgan Hensonia vaimoksi!"

Katso tämä postaus Instagramissa

Odotan innolla, että saan vetää tämän ison miehen ympärilleni loppuelämäni. ♥️. @thorbjornsson Rakastan sinua nyt ja ikuisesti ja lupaan seistä rinnallasi kaiken sen, mitä elämä meille tuo tullessaan. Minä rakastan sinua kulta! 👰🏼🤵🏼. . @weddingiceland . #naimisissa #vainnaimisissa #vaimo #aviomies #vaimoelämä #ballandchain #yhdessä #ikuisesti #kumppanit #sielunkumppani #parasystävä #tavoitteet #rakkaus #onnellisuus #onnellisuus #hymyt #kaunis #perhe #salaisuus #intiimihäät #häät #valokuvaus #häävalokuvaus #häät #lava #pellot #viking #kanadalainen

Viesti, jonka on jakanut Kelsey Henson (@kelc33) 20. lokakuuta 2018 klo 11.49 PDT

Lue myös: Ashley Olsen (Yrittäjä) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Bio, Wiki, Faktat

Lisäksi hänellä on tytärpuoli nimeltä Theresa Líf hänen aikaisemmasta suhteestaan ​​Thelma Björk Steimannin kanssa. Hänellä on myös Asterix-niminen pommeri, jonka hän oli adoptoinut entisen tyttöystävänsä Andrea Sif Jónsdóttirin kanssa. Koiralla on oma Instagram-profiili, jota ylläpitää Björnsson.

Kelsey Hensonin elämäkerta ja perhe

Kelsey Henson syntyi 5. maaliskuuta 1990 Kanadassa. Hän on Kanadan kansalaisuus ja kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänen isänsä ja äitinsä ovat molemmat valkoihoisia kanadalaisia ​​kaukasialaisia. Hänellä on myös sisaruksia ja sisar nimeltä Kathleen Henson. Hänen siskonsa on ammattivalokuvaaja. Hänellä on myös veljentytär nimeltä "Nikyla". Koulutukseltaan hän on osallistunut Albertan yliopistoon suorittamaan valmistumisensa. Hän tuli Albertan yliopistoon vuonna 2012 opiskelemaan työterveyttä ja -turvallisuutta ja ansaitsi todistuksensa vuonna 2014. Myöhemmin vuonna 2017 hän ansaitsi kaksi rakennusturvallisuusnimitystä, National Construction Safety Officer (NCSO) ja Health & Safety Administrator (HSA) Albertasta. Rakennusturvallisuusyhdistys (ACSA).

Lue myös: Addison Rae| 10 parasta faktaa TikTok-tähdestä, jotka sinun on tiedettävä

Kelsey Henson Net Worth

Kelsey Hensonin tulonlähde on näyttelijä- ja tanssiuransa sekä varakas perhetausta. Tämän kauneuskuningataren nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin miljoona dollaria. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Kelsey Hensonin ura

Urastaan ​​puhuen, hän on uransa alussa työskennellyt tarjoilijana paikallisessa ravintolassa Albertassa. Myöhemmin hän oli projektipäällikkö ja nuorempi turvallisuusneuvoja Suncorin perustehtaalla Fort McMurrayssa. Kelsey jätti työnsä ja liittyi Guthrie Mechanical Services Ltd:n palvelukseen kiinteistönhoitajaksi. Vuonna 2017 hänen viimeinen työpaikkansa oli kenttäpalveluvastaavana Terve Corporationissa. Hän sai National Construction Safety Officer (NCSO) ja Health & Safety Administrator (HSA) nimitykset Alberta Construction Safety Associationilta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Hyvää rakkauspäivää ikuiselle ystävänpäivälleni 🌹💖@thorbjornsson . Rakastan sinua ikuisesti ja aina ❤️

Kelsey Hensonin (@kelc33) jakama viesti 14. helmikuuta 2020 klo 12.47 PST

Lue myös: Sophie Turner (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, puoliso, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Kelsey Henson Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiKelsey Henson
NimimerkkiKelsey
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä5 päivänä maaliskuuta 1990
AmmattiMalli, Fitness Guru, Blogger
Kuuluisa1. Instagram-persoonallisuus ja sosiaalisen median persoonallisuus

2. Olla Hafþór Júlíus Björnssonin vaimo

(islantilainen näyttelijä, malli ja

Ammattimainen vahva mies)

SyntymäpaikkaKanada
Kansallisuuskanadalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen syntyperä
ZodiacKalat
Nykyinen asuinpaikkaEdmonton, Alberta, Kanada
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'2"

Senttimetrit: 158 cm

Mittarit: 1,58 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-24-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei yhtään

Sisar: Kathleen Henson

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Ex-poikaystäväPitkäaikainen poikaystävä

Hafþór Júlíus Björnsson

PoikaystäväHafþór Björnsson (Game of Thrones

"Vuori" tähti)

Aviomies/puolisoHafþór Júlíus Björnsson (naimisissa 2018 - nykyinen)
LapsetTytärpuoli nimeltä "Theresa Líf"
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoAlbertan yliopisto
KouluLukio Torontossa
Suosikki
LempiväriVaaleanpunainen
Suosikkikeittiöitalialainen
Suosikkimatka

Kohde

Euroopassa
HarrastuksetLiikunta, matkustaminen ja uinti
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 1 miljoona Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Lue myös: Valentina Fradegrada (Instagram-malli), Bio, Ikä, Pituus, Paino, Pikatiedot, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat ja kaikki

Kelsey Hensonin faktat

  • Kelsey Hensonin aviomies Wiki: Game of Thrones, Mountain Famed Actor on 6 jalkaa 9 tuumaa pitkä.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoillaan ja jakaa usein videoita ja kuvia yhdessä.
  • Pariskunta myös treenaa yhdessä kuntosalilla ja jakaa säännöllisesti kuvia harjoituksistaan.
  • Hänen Instagram-kuvauksensa lukee: "🇮🇸🇨🇦 30-vuotias Islannissa asuva kanadalainen harjoittelee voittoja!"
  • Ranta on hänen suosikkipaikkansa.

Lue myös: Khia Lopez (Muotimalli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Lue myös: Daniella Pick (laulaja ja malli) biografia, ikä, pituus, tuntemattomat faktat, profiili, ura, nettovarallisuus

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found