Miles McMillan (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Miles McMillan on tunnettu amerikkalainen malli, näyttelijä ja taidemaalari. Hänet valittiin Daily Front Row'n "Vuoden malliksi" Fashion Media Awards -gaalassa vuonna 2016. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Miles McMillanin Wikistä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovaraisuudesta, perheestä, urasta ja paljon muuta faktaa hänestä!

Miles McMillan Paino ja pituus

Kuinka pitkä Miles McMillan on? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,88 metrin tai 188 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Miles McMillan Ikä

Kuinka vanha on Miles McMillan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. kesäkuuta 1990. Tällä hetkellä hän on 30-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Miles McMillanWiki/Bio
Oikea nimiMiles Thomas McMillan
NimimerkkiMiles McMillan
Kuuluisa AsMalli
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä27. kesäkuuta 1990
SyntymäpaikkaKalifornia
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,88 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-39 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväZachary Quinto
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Miles McMillan tyttöystävä

Kuka on Miles McMillanin tyttöystävä? McMillan alkoi seurustella näyttelijä Zachary Quinton kanssa kesällä 2013. McMillan seurustelee sisustussuunnittelija Trace Lehnhoffin kanssa.

Lue myös: Adut Akech (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Poikaystävä, Etnisyys, Uskonto, Faktat

Miles McMillan Net Worth

Mikä on Miles McMillanin nettovarallisuus? Vuonna 2010 McMillan debytoi John Varvatos -näyttelyssä Milanossa, Italiassa. Vuonna 2016 hän käveli Tom Fordin F/W 2016 -näyttelyyn ja sulki Fendin Milanossa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Miles McMillanin elämäkerta ja perhe

McMillan syntyi ja kasvoi La Jollassa, Kaliforniassa. Hänen isänsä on kiinteistökehittäjä ja äitinsä psykologi. Hän vietti usein kesät isovanhempiensa kotona Havaijilla. Valmistuttuaan La Jolla Country Day Schoolista vuonna 2007 hän muutti New Yorkiin opiskelemaan kuvataidetta ja maalausta, ja sai kuvataiteen kandidaatin tutkinnon NYU Steinhardtista.

Miles McMillanin ura

Vuonna 2016 hän käveli Tom Fordin F/W 2016 -näyttelyyn ja sulki Fendin Milanossa. Hän esiintyi The Daily Front Row -lehden kesänumeron kannessa. Hän esiintyy myös Tommy Hilfigerin tuoksussa The Girl -mainoskampanjassa Gigi Hadidin rinnalla.

Miles McMillan Faktat

  1. Vuoden 2017 lopulla hän oli Zalandon joulu-TV-mainospaikalla yhdessä Edie Campbellin kanssa.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. McMillan on työskennellyt valokuvaajan Mertin ja Marcuksen kanssa LOVE-lehden kanssa.
  5. Punainen on yksi hänen suosikkiväristään.

Lue myös: Noah Centineo (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Etnisyys, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit