Leah Newman (Neil Ruddockin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Leah Newman on amerikkalainen malli ja tunnetaan paremmin Neil Ruddockin vaimona. Hän on englantilainen entinen jalkapalloilija, televisiopersoona ja näyttelijä. Jalkapalloilijana hän pelasi keskuspuolustajana vuosina 1986–2003, ja hänet äänestettiin 17. "kaikkien aikojen vaikeimmaksi jalkapalloilijaksi". Lisäksi Leah Newman ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Leah Newmanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Leah Newman Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Leah Newman on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Leah Newman Age

Kuinka vanha on Leah Newman? Hänen syntymäpäivänsä osuu 4. joulukuuta 1981. Hän on 38-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Janie Liszewski (Eddie Van Halenin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Leah Newman Wiki

Leah NewmanWiki/Bio
Oikea nimiLeah Newman
NimimerkkiLeah
Kuuluisa AsNeil Ruddockin vaimo
Ikä38-vuotias
Syntymäpäivä4. joulukuuta 1981
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetKivet ja Kizzy
Aviomies/puolisoNeil Ruddock
Nettovarallisuusnoin 13 miljoonaa dollaria (USD)

Leah Newmanin aviomies

Kuka on Leah Newmanin aviomies? Hän on ollut naimisissa Neil Ruddockin kanssa seitsemän vuoden ajan. Kaksikko on seurustellut 9 vuotta ennen kuin meni naimisiin vuonna 2013. Pariskuntaa on myös siunattu kahdella tyttärellä nimeltä Pebbles ja Kizzy. Hänellä on myös yksi poikapuoli ja toinen tytärpuoli. Heidän nimensä on Joshua Ruddock ja Millie Ruddock. Kaiken tämän lisäksi Neil oli aiemmin naimisissa Sarah Ruddockin kanssa.

Lue myös: Mariette Detotto (Walter Marcadon vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Leah Newman Net Worth

Kuinka paljon Leah Newmanin nettovarallisuus on? Hänen tarkka nettovarallisuutensa ei ole tiedossa. Samoin hänen miehensä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 13 miljoonaa dollaria (USD).

Faktat Leah Newmanista

  1. Leah Newman esiintyi kolmannessa sarjassa I'm a Celebrity… Get Me Out of Here!
  2. Vuonna 2019 Ruddock esiintyi BBC:n Celebrity Masterchef Series 14 -sarjassa, jossa hän ylsi kolmeen viimeiseen joukkoon.
  3. Hän teki maalin Swindonille kahdesti, kun hän teki maalin Colchesteria vastaan ​​liigassa ja Hartlepoolia vastaan ​​FA Cupissa.
  4. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Dixie Brubaker (Dinesh D’Souzan entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit