Condoleezza Rice (poliitikko) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Ura, Perhe, Faktat

Condoleezza Rice on amerikkalainen diplomaatti, politologi, virkamies ja professori. Hän toimi Yhdysvaltain 66. ulkoministerinä vuosina 2005–2009. Hän on republikaanipuolueen jäsen. Lisäksi Rice oli ensimmäinen naispuolinen afroamerikkalainen ulkoministeri ja ensimmäinen nainen, joka palveli kansallisen turvallisuuden neuvonantajana. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Condoleezza Ricen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Condoleezza Rice Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Condoleezza Rice? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 139 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 35-30-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Condoleezza Rice Net Worth

Mikä on Condoleezza Ricen nettoarvo? Poliittinen ura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on 8 miljoonaa dollaria (USD).

Condoleezza Ricen elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Condoleezza Rice? Hän syntyi 14. marraskuuta 1954 Birminghamissa, Alabamassa. Hän on 66-vuotias. Hän on Angelena Ricen, lukion luonnontieteiden, musiikin ja puheenopettajan sekä lukion ohjausneuvojan John Wesley Rice Jr.:n ainoa lapsi. Koulutukseltaan hän myönsi vuoden mittaisen apurahan Harvardin yliopistossa, Stanfordin yliopistossa, Columbian yliopistossa, Massachusetts Institute of Technologyssa tai Kalifornian yliopistossa Los Angelesissa.

Lue myös: Kamala Harris (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Puoliso, Perhe, Ura, Faktat

Condoleezza RiceWiki/Bio
Oikea nimiCondoleezza Rice
NimimerkkiCondoleezza
Kuuluisa AsPoliticain
Ikä66-vuotias
Syntymäpäivä14. marraskuuta 1954
SyntymäpaikkaBirmingham, Alabama
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 65 kg (139 lbs)
Kehon mitatnoin 35-30-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
LapsetNA
PoikaystäväRick Upchurch
Puoliso/AviomiesNaimaton
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Condoleezza Ricen aviomies

Kuka on Condoleezza Ricen aviomies? Nainen ei ole koskaan naimisissa eikä hänellä ole lapsia. Lisäksi 1970-luvulla hän seurusteli amerikkalaisen jalkapallon ammattilaispelaajan Rick Upchurchin kanssa ja oli hetken kihloissa.

Lue myös: Ethel Kennedy (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Condoleezza Ricen poliittinen ura

Condoleezza Rice työskenteli ulkoministeriössä Carterin hallinnon alaisuudessa ja palveli kansallisessa turvallisuusneuvostossa. Myöhemmin hän jatkoi akateemista apurahaa Stanfordin yliopistossa, jossa hän toimi myöhemmin provostina vuosina 1993–1999. Hän oli toinen naispuolinen ulkoministeri Madeleine Albrightin jälkeen. Hän on Dropboxin ja Makena Capital Management, LLC:n hallituksessa, kuten vuonna 2020.

Condoleezza Rice -faktoja

  1. Ricen äiti Angelena Rice kuoli rintasyöpään vuonna 1985 61-vuotiaana, kun Rice oli 30-vuotias.
  2. Hän omisti yhdessä Randy Beanin kanssa kodin Palo Altossa Kaliforniassa vuodesta 2017.
  3. Rice on esiintynyt neljä kertaa Time 100:ssa, Time-lehden maailman 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalla.
  4. Forbes-lehti arvioi hänet maailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi ja toiseksi vuonna 2006.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Elizabeth Dole (poliitikko) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, ikä, aviomies, nettovarallisuus: 10 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found