Bukkitbrown (Cosplayer) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Bukkitbrownin oikea nimi on Linda Brown. Hän on amerikkalainen cosplayer ja sosiaalisen median tähti. Hän nousi tunnetuksi sosiaalisen mediansa ansiosta. He ovat nousseet erityisen tunnetuksi bukkitruskeasta Instagram-tilistään, joka esitteli usein anime-inspiroimia cosplay-kappaleitaan ja keijukettuna. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Bukkitbrownin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Bukkitbrown korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Bukkitbrown? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Bukkitbrownin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Bukkitruskean ikä

Kuinka vanha on Bukkitbrown? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. huhtikuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jessica Nigri (Cosplayer) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Bukkitbrown Wiki

BukkitruskeaWiki/Bio
Oikea nimiLinda Brown
NimimerkkiBukkitruskea
Kuuluisa AsCosplayer,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä17. huhtikuuta 1995
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Bukkitruskea poikaystävä

Kuka on Bukkitbrownin poikaystävä? Kuuma ja upea Cosplayer Bukkitbrown on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Sabrina Nichole (Cosplayer) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Bukkitbrownin nettoarvo

Mikä on Bukkitbrownin nettoarvo? Hyvin nuorena Bukkitbrown tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Bukkitbrown Faktat

  1. Bukkitbrownilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Amouranth (Cosplayer) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found