Ranjeet Singh Dehal (Ranvir Singh Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Poika, Nettovarallisuus, Faktat

Ranjeet Singh Dehal on tunnettu persoona ja parhaiten tunnustettu Good Morning Britain -juontaja Ranvir Singhin aviomiehenä, joka on vahvistettu osaksi 2020 Strictly -kokoonpanoa. Hän syntyi Yhdysvalloissa, tulee varakkaasta perheestä ja on hyvin koulutettu. Huolimatta siitä, että hän on yhden amerikkalaisen tv-alan suurimmista julkkiksista aviomies, hän onnistuu elämään suhteellisen eristäytynyttä elämää. Hän tukee miestään koko sydämestään ja rohkaisee häntä toteuttamaan tavoitteitaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu Ranjeet Singh Dehaliin.

Ranjeet Singh Dehal Ikä

Kuinka vanha on Ranjeet Singh Dehal? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 40-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Atlantassa, GA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Ranjeet Singh Dehal Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ranjeet Singh Dehal on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Ranjeet Singh Dehalin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 76 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Lue myös: Dana York (Tom Petty Wife) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Puoliso, Perhe, Faktat

Ranjeet Singh Dehal Wiki

Ranjeet Singh DehalWiki/Bio
Oikea nimiRanjeet Singh Dehal
NimimerkkiRanjeet
Kuuluisa AsRanvir Singhin aviomies
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaAtlanta, GA
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,80 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 76 kg
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero13 (USA)
PoikaTushaan
puolisoRanvir Singh
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Ranjeet Singh Dehal Vaimo, treffit ja poika

Kuka on Ranjeet Singh Dehalin vaimo? Hän on naimisissa Ranvir Singhin kanssa. Pariskunnalla on myös yksi yhteinen lapsi. Heidän poikansa Tushaan syntyi vuonna 2012.

Ranjeet Singh Dehalin nettoarvo

Mikä on Ranjeet Singh Dehalin nettovarallisuus? Nyt tiedetään, mitä Ranjeet tekee nyt. Lisäksi hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Ranjeet Singh Dehal tosiasiat

  1. Ranjeet Singh Dehal ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagram ja Twitter.
  2. Hän on erittäin rakastava lemmikkieläimiä kohtaan.
  3. Lisäksi Ranjeet on nyt erotettu Ranvirista.
  4. Ranvir asuu Chilternsissä poikansa kanssa.
  5. Ranvir Singh puolusti ystäväänsä ja ITV-juontaja Alastair Stewartia kilpailun aikana.

Lue myös: Chris Ivery (Ellen Pompeon aviomies) Wiki, Elämäkerta, Vaimo, Ikä, Pituus, Paino, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found