Aly Raisman (voimistelija) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Aly eli Alexandra Rose Raisman on eläkkeellä oleva ja tunnettu amerikkalainen voimistelija ja kaksinkertainen olympiavoittaja. Vuonna 2012 hän oli kapteeni sekä "Fierce Five"- että 2016 "Final Five" Yhdysvaltain naisten olympiavoimistelujoukkueissa, jotka voittivat vastaavat joukkuekilpailunsa. Hän on Shannon Millerin jälkeen Amerikan historian toiseksi palkituin olympiavoimistelija kuudella olympiamitalilla. Viritä biossa!

Aly Raisman Ikä

Kuinka vanha on Aly Raisman? Hänen ikänsä on tällä hetkellä 25 vuotta. Hän seisoo 5 jalkaa 2 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 57 kg. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-34 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 D. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US. Hänellä on mustat silmät ja mustat hiukset. Hänellä on kurvikas, viettelevä ja kuuma vartalo. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kiiltävä ja hehkuva iho. Hän rakastaa viettää lemmikkikoiriensa kanssa.

Aly Raisman Wiki

Bio/Wiki
Oikea nimiAlexandra Rose Raisman
NimimerkkiAly
Syntynyt25. toukokuuta 1994
Ikä25 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiNaisten taiteellinen voimistelu
KuuluisaKaksinkertainen olympiavoittaja
SyntymäpaikkaNeedham, Massachusetts, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysKaukasialainen
ZodiacNeitsyt
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJaloissa - 5'2"
PainoNoin 57 kg

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-34 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 D
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)

Perhe
VanhemmatIsä: Rick Raisman

Äiti: Lynn

SisaruksetBrett, Chloe ja Madison
Suhde
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Underwood (elo 2016 - huhtikuu 2017)
Poikaystävä/treffitYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
Pätevyys
koulutusValmistua
KouluNeedhamin lukio
Sosiaalinen tili
Linkki sosiaaliseen tiliinInstagram, Twitter

Aly Raismanin poikaystävä

Aly Raisman on tällä hetkellä sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Aiemmin hän seurusteli Underwoodin kanssa. Underwood ja Raisman olivat suhteessa elokuusta 2016 huhtikuuhun 2017. Underwood kertoi, että eräänä päivänä pariskunta osallistui tapahtumaan Houstonissa ja seuraavana päivänä hän yhtäkkiä päätti erota.

Aly Raisman Net Worth

Kuinka paljon Aly Raismanin nettovarallisuus on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 10 miljoonaa dollaria. Hänen ensisijainen tulonlähde on näyttelijänura. Hän ansaitsee myös tuotemerkkisuosituksistaan ​​ja sponsoreistaan. Hän on myös UNICEF Kid Powerin brändilähettiläs.

NettovarallisuusNoin 10 miljoonaa dollaria

(Vuodesta 2020)

Ensisijainen lähde

tuloista

Näyttelijän ura
HyväksynnätNoin 1–3 miljoonaa dollaria
PalkkaEi tunnettu

Aly Raismanin elämäkerta ja perhe

Raisman syntyi 25. toukokuuta 1994 Needhamissa, Massachusettsissa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänen äitinsä on Lynn, entinen lukion voimistelija, ja isän nimi on Rick Raisman. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kolme nuorempaa sisarusta nimeltä Brett, Chloe ja Madison. Raisman on juutalainen ja on sanonut: "Olen erittäin ylpeä siitä, että voin edustaa paitsi Yhdysvaltoja, myös juutalaista yhteisöä kaikkialla." Kahden vuoden ikäisenä Raisman aloitti voimistelun ja pitää alkuperäisen rakkautensa urheilua kohtaan "Magnificent Seven". Lisäksi hän harjoitteli Exxcel Gymnastics and Climbingissa tasolle 8, kun hän siirtyi Brestyan's American Gymnastics Clubiin valmentajien Mihai ja Silvia Brestyanin johdolla. Koulutuksensa perusteella hän valmistui Needham High Schoolista vuonna 2012. Sitten suoritettuaan ylimmän vuoden verkkokursseja harjoitellessaan olympialaisia ​​varten.

Aly Raismanin ura

Uransa mukaan Raisman osallistui Dancing With the Stars -sarjan kaudella 16 ja sijoittui neljänneksi kaksinkertaisen mestarin Mark Ballasin kanssa. Vuonna 2008 hän esiintyi myös muun Fierce Fiven kanssa edellisellä DWTS-kaudella. Vuonna 2009 hän kilpaili American Classicissa San Diegossa. Sitten vuonna 2010 hän kilpaili American Cupissa Worcesterissa, Massachusettsissa. Hän sijoittui kolmanneksi American Cupissa Jacksonvillessä, Floridassa, pisteillä 58,565, vuonna 2011. Vuonna 2012 hän kilpaili American Cupissa New Yorkissa ja sijoittui toiseksi tuloksella 60,823. Sitten vuonna 2013 hän opiskeli Babson Collegessa Wellesleyssä, Massachusettsissa, ennen kuin palasi ammattiuransa pariin. Hän palasi voimistelun pariin lokakuun kansallisella harjoitusleirillä, joka oli hänen ensimmäinen olympialaisten jälkeen vuonna 2014. Hän palasi kilpailuun Jesolo Trophyssa maaliskuun lopussa 2015. Hän aloitti vuoden 2016 City of Jesolo Trophyssa vuonna 2016. maaliskuuta ja sijoittui kokonaiskilpailussa kuudenneksi. Vuonna 2017 Raisman esiintyi yhtenä monista uhreista, joita entinen olympiajoukkueen lääkäri Larry Nassar on käyttänyt seksuaalisesti hyväksi 15-vuotiaasta lähtien. Vuonna 2018 hän myönsi Raismanille ja muille onnettomuudesta selviytyneille Arthur Ashe Courage -palkinnon. USA:n voimistelun seksuaalisen hyväksikäytön skandaali.

Faktat Aly Raisman

  • Bio & Wiki: Hän esiintyi freestyle-tanssissa vuoden 2008 olympiakultaa voittajan Shawn Johnsonin kanssa.
  • Hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan,
  • Hän on kaikin puolin pyöreämpi.
  • Hänellä on rohkea ja tyylikäs luonne.
  • Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.
  • Hän rakastaa hyväntekeväisyystyötä ja tukee heikkoja naisia.
  • Hänet nimettiin Bostonin vuoden 2024 kesäolympialaisten tarjouslautakunnan hallitukseen.
  • Hän on myös kaksinkertainen maanmestari lattiaharjoittelussa vuonna 2012 ja vuonna 2015.
  • Hän kuului myös kultaa voittanut amerikkalainen joukkue 2011 ja 2015 MM-kisoissa ja maailman pronssimitalisti lattiaharjoittelussa vuonna 2011.
  • Hänen instagram-biolukunsa kuuluu: ”Käytä sosiaalista mediaa ystävällisyyden levittämiseen ❤️ Ota aikaa itsellesi joka päivä 🤗 FIERCEn kirjoittaja”.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found