Alia Shawkat (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Alia Martine Shawkat (s. 18. huhtikuuta 1989) on tunnettu amerikkalainen näyttelijä ja taiteilija. Hän nosti mainetta roolistaan ​​Hannah Rayburnina State of Gracessa, Maeby Fünkenä Fox/Netflix-televisiosarjassa "Arrested Development". Hän vieraili myös Frances Clevelandin, Virginia Hallin ja Alexander Hamiltonin roolissa Comedy Centralin Drunk Historyssa.

Alia Shawkat ja Brad Pitt

Hänen huhuttiin seurustelevan Oscar-voittajan Brad Pittin kanssa. He olivat tavanneet vuonna 2019 taidenäyttelyssä, ja siitä lähtien Shawkatin mukaan iltapäivälehtien huomio oli "hallitsematonta".

Äskettäin hän selvitti tämän huhun. Näyttelijä Alia Shawkat on tehnyt ennätyksen suoraan. Hän sanoo olevansa "vain ystäviä" Hollywood-tähden Brad Pittin kanssa. Haastattelussa hän sanoi: "Emme seurustele. Me olemme vain ystäviä. Meistä tuli juuri ystäviä, ja Brad esitteli minut ystäväryhmälleen, ja se kasvoi sieltä”, hän sanoi.

Lisäksi Hollywood-näyttelijä Angelina Jolie on kuulemma varoittanut entistä miestään Brad Pittiä antamasta tyttärensä Shilohia tavata ystäväänsä Alia Shawkatia. Angelina Jolien ja Brad Pittin tytär Shiloh tapasi Alia Shawkatin hänen vieraillessaan isänsä luona. Shiloh ja Alia Shawkat osuivat siihen, ja teini oli kuulemma innostunut tapaamaan Alia Shawkatin uudelleen. Raporttien mukaan Angelina Jolie soitti Brad Pittille ja varoitti häntä antamasta heidän tyttärensä tavata 31-vuotiasta näyttelijää.

Alia Shawkat Ikä, pituus, paino ja fyysiset tilastot

Alia Shawkat on 31-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on mustat hiukset ja musta silmäpari. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B.

Lue myös: Meghan Markle (Sussexin herttuatar) Bio, Wiki, Aviomies, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Alia Shawkatin perhe

Alia Shawkat syntyi 18. huhtikuuta 1989 Riversidessa, Kaliforniassa. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen äitinsä nimi on Dina Shawkat ja isän nimi on Tony Shawkat. Hän varttui Palm Springsissä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi veljeä. Hänen isänsä on arabi, Irakista. Hänen äitinsä on norjalaista, irlantilaista ja italialaista syntyperää. Hän on näyttelijä Paul Burken tyttärentytär. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Alia Shawkatin ura

Urastaan ​​puhuessaan Shawkat näytteli Hannahia State of Gracessa vuosina 2001–2004. Maeby Fünkena Shawkat oli Arrested Developmentin säännöllinen näyttelijäjäsen koko esityksen ajan vuosina 2003–2018. Hän esiintyi myös Whip It -yhteistyössä. -tähti Har Mar Superstarin musiikkivideo kappaleelle ”Tall Boy”, vuonna 2009. Vuonna 2015 Shawkat vieraili Broad Cityssä. Shawkat näyttelee TBS:n komediassa Search Party, joka sai ensi-iltansa vuonna 2016. Vuonna 2019 hän näyttelee myös Dublinissa elävää amerikkalaista bilettäjää Tyleriä elokuvassa Animals.

Lisäksi, kun hän ei näyttele, hän tykkää maalata. Hän on myös osallistunut gallerianäyttelyihin Los Angelesissa, Mexico Cityssä ja Pariisissa. Hän pitää myös musiikin tekemisestä ja laulamisesta jazzbaareissa. Whip It -elokuvan kuvauksista lähtien hän on ollut parhaat ystävät näyttelijätoveri Ellen Pagen kanssa.

Lue myös: Levy Tran (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tatuoinnit, Nettovarallisuus, Aviomies, Poikaystävä, Faktat

Alia Shawkatin nettoarvo

Alia Shawkat on näyttelijä, jonka nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 4 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Hän ansaitsee myös maksetuista myynninedistämissponsoreistaan ​​ja mainostajistaan.

Alia Shawkat Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiAlia Shawkat
NimimerkkiAlia
Ikä31 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

18. huhtikuuta 1989
AmmattiNäyttelijä
KuuluisaFox/Netflix TV-sitcom

Pidätetty kehitys

SyntymäpaikkaRiverside, Kalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen
ZodiacJousimies
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'5"

Senttimetrit: 165 cm

Mittarit: 1,65 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Tony Shawkat

Äiti: Dina Shawkat

SisaruksetVeli: 2 (nimi ei tiedossa)

Sisar: Ei yhtään

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävä Brad Pitt (huhuttu)
Nykyinen poikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluEi tunnettu
Suosikki
LempiväriMusta
LempinäyttelijäBrad Pitt
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
LempielokuvaHobitti, La La Land
Suosikki loma

Kohde

Las Vegas
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 4 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Faktat Alia Shawkatista

  • Shawkat on työskennellyt näyttelijänä 9-vuotiaasta lähtien ja asunut julkisuudessa lapsuudesta asti. Kokemuksen hän myöntää, että se voi johtaa itsensä murtumiseen.
  • Hän oli aina yrittänyt erottaa julkisen kuvansa yksityisestä, mutta SXSW-videon katsominen oli ensimmäinen kerta, kun hän tunsi kahden tilan törmäyksen tarpeeksi vahvaksi ravistellakseen häntä.
  • Hänet tunnettiin ennen kaikkea roolistaan ​​Maebena, serkkunsa himon ilkikurinen kohde pitkässä sarjassa Arrested Development.
  • Hän näyttelee päähenkilöä Dorya, joka on kausien aikana kasvanut itseään ylistäväksi, harhaanjohtavaksi femme fataleksi.
  • Huolimatta hänen vuosikymmeniä kestäneestä urastaan, useimmat Shawkatista ja Pittistä valokuvia julkaisseet liikkeet korostivat hänen ulkopuolisuuttaan.
  • Vuonna 2018 Shawkat käsikirjoitti ja näytteli kokeellisessa indie Duck Butterissa Naimana.
  • Shawkat viittaa myöhään teini-ikään ja 20-vuotiaisiinsa, jotka hän vietti juhlien, juomalla ja eläen hieman holtittomasti yrittäessään olla eräänlainen super-chill Everywoman, joka ei halunnut mitään.
  • Hän oppii päästämään irti odotuksista, joita hänelle asettavat ihmiset, joita hän ei koskaan tapaa tai jotka välittävät hänestä vain siltä osin kuin hän liittyy "vanhempaan valkoiseen jätkä".

Lue myös: Nicolette Scorsese (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, treffit, aviomies, poikaystävä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Lue myös: Brianne Howey (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Treffit, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit