Rosie McClelland (laulaja) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Kuka on Rosie McClelland? Hän on yhdysvaltalainen sosiaalisen median persoona, joka nousi kuuluisuuteen pop-äänitystaidoistaan. Hän on Internet-sensaatio ja laulaja, joka esittää covereita serkkunsa Sophia Grace Brownleen kanssa huippuartistien kappaleissa, kuten Adelen singlessä "Rolling in the Deep". Vuonna 2018 hän julkaisi ensimmäisen singlensä nimeltä "Handstand". Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Rosie McClellandin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä!

Rosie McClelland Pituus ja paino

Kuinka pitkä Rosie McClelland on? Hän seisoo 4 jalkaa 3 korkeana tai 1,29 metrin tai 129 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Rosie McClellandWiki/Bio
Oikea nimiRosie McClelland
NimimerkkiRosie
Kuuluisa AsPop-laulaja
Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä7. syyskuuta 2006
SyntymäpaikkaEssex, Englanti
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 4 jalkaa 3 tuumaa
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatNA
Rintaliivikupin kokoNA
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero4,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 700 000 dollaria

Rosie McClellandin poikaystävä

Kuka on Rosie McClellandin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Faktoja Rosie McClellandista

  1. Wiki ja bio: Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. syyskuuta 2006. Hän on 14-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.
  2. Hän nousi ensin kuuluisuuteen ja sai uskollisen fanikunnan, kun hän coveroi Nicki Minaj -kappaleen ”Super Bass” serkkunsa kanssa.
  3. Hän esiintyi serkkunsa rinnalla ITV-ohjelmassa The Xtra Factor.
  4. Hän esitti kappaleensa "La La" livenä Famous Birthday -tapahtumassa heinäkuussa 2019.
  5. Hän syntyi Essexissä Englannissa.
  6. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi veli nimeltä Romeo.
  7. Hän ja Sophia Grace kuvasivat Ellen DeGeneresiä The American Music Awardsissa ja The Grammy's red carpet -tapahtumassa ja esiintyivät Ellenin ohjelmassa useita kertoja.
  8. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  9. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  10. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään syyskuusta 2020 lähtien.

Rosie McClellandin karanteenimotivaatio: ”Olen niin onnekas, että olen voinut lähteä lomalle neljän kuukauden itseeristyksen ja sitten sulkemisen jälkeen! On ollut mahtavaa viettää aikaa perheeni kanssa ja saada aurinkoa! Toivottavasti pysytte turvassa, rakastan teitä kaikkia 💗"

Lue myös: Rico Nasty (laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Poika, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found