Łukasz Witt-Michałowski (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Łukasz Witt-Michałowski on puolalainen teatteriohjaaja, näyttelijä, teatteri ja elokuva, Lublin Scenes Invitron perustaja ja ohjaaja. Hänet tunnetaan hyvin näyttelijä Anna-Maria Siekluckan tyttöystävänä. Hän on puolalainen näyttelijä ja laulaja, joka tunnetaan parhaiten Laura Bielin roolista vuoden 2020 eroottisessa draamassa 365 Days. Hän esiintyi aiemmin puolalaisessa televisiosarjassa Na dobre i na złe vuonna 2019. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Łukasz Witt-Michałowskin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovaraisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Łukasz Witt-Michałowski Pituus ja paino

Kuinka pitkä Łukasz Witt-Michałowski on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 64 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Łukasz Witt-Michałowskin ikä

Kuinka vanha on Łukasz Witt-Michałowski? Hän syntyi 8. lokakuuta 1974 Lublinissa Puolassa. Tällä hetkellä hän on 45-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hänellä on Puolan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Koulutukseltaan hän opiskeli teatterinohjausta Hessische Theaterakademiessa Frankfurt am Mainissa Saksassa ja valmistui vuonna 2004.

Łukasz Witt-Michałowskin tyttöystävä

Kuka on Łukasz Witt-Michałowskin tyttöystävä? Hän on suhteessa puolalaiseen näyttelijä- ja laulajatar Anna-Maria Siekluckaan. Lisäksi Łukasz on 18 vuotta häntä vanhempi. Pariskunta asuu Varsovassa.

Lue myös: Sawyer Sharbino (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Sisaret, Perhe, Ura, Faktat

Łukasz Witt-Michałowski Wiki

Łukasz Witt-MichałowskiWiki/Bio
Oikea nimiŁukasz Witt-Michałowski
NimimerkkiŁukasz
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä45-vuotias
Syntymäpäivä8. lokakuuta 1974
SyntymäpaikkaPuolalainen teatterijohtaja
SyntymämerkkiVaaka
KansallisuusKiillottaa
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 64 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-37 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväAnna-Maria Sieklucka
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Łukasz Witt-Michałowskin nettoarvo

Mikä on Łukasz Witt-Michałowskin nettovarallisuus? Elokuvaura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Nick Cannon (näyttelijä) Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Elämäkerta, Vaimo, Tytär, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Łukasz Witt-Michałowskin ura

Lukion aikana hän oli näyttelijä Panopticum-teatterissa Lublinissa. Näyttelijänä hän työskenteli Teatr Nowyssa Łódźissa ja Teatr im. Stanisław Ignacy Witkiewicz Zakopanessa. Hän teki televisiodebyyttinsä ohjaajana puolalaisessa Television Theater -sarjassa vuonna 2011.

Łukasz Witt-Michałowskin tosiasiat

  1. Łukasz Witt-Michałowskin äidin ja isän nimeä ei tunneta.
  2. Hänellä on myös sisaruksia.
  3. Koulutukseltaan hän on valmistunut Krakovan osavaltion teatterikorkeakoulun näyttelijäosastolta (1998).
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hän perusti InVitro Stagen Lubliniin joulukuussa 2007.

Lue myös: Daveed Diggs (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found