Kelsy Ully (Jonathan Scottin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kelsy Ully on amerikkalainen WestJetin miehistön aikatauluttaja. Hänet tunnetaan paremmin myös julkkispuolisona. Hän kiinnittää yleisön tiedotusvälineiden huomion Jonathan Scottin, joka on kuuluisa kanadalainen televisiopersoona, entinen vaimo. Hän on kanadalainen tosi-tv-persoona, urakoitsija, illusionisti sekä televisio- ja elokuvatuottaja. Hänet tunnetaan parhaiten Property Brothers -televisiosarjan juontajana kaksoisveljensä Drew'n kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kelsy Ullyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kelsy Ully Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Kelsy Ully on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Kelsy Ully Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Kelsy Ully? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi New Yorkissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Antonella Roccuzzo (Lionel Messin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kelsy UllyWiki/Bio
Oikea nimiKelsy Ully
NimimerkkiKelsy
Kuuluisa As1. WestJetin miehistön aikatauluttaja

2. Jonathan Scottin entinen vaimo

Ikä32-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoJonathan Scott
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Kelsy Ully aviomies

Kuka on Kelsy Ullyn aviomies? Kesällä 2007 Kelsy meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävän Jonathan Scottin, Ceality-televisiopersoonallisuuden, kanssa. Hän selittää kuitenkin kirjassaan, että heidän muuttamisen jälkeen Las Vegasiin hänen malli-/tarjoilijatyönsä päiväkerhossa käynnisti joukon haasteita, jotka vahingoittivat heidän suhdettaan. He erosivat vuonna 2010 ja lopulta erosivat.

Lue myös: Laurie Money (Eddie Moneyn vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kelsy Ully Net Worth

Mikä on Kelsy Ullyn nettovarallisuus? Hän työskentelee WestJetin miehistön aikatauluttajassa. Se on kanadalainen lentoyhtiö, joka perustettiin vuonna 1996. Se sai alkunsa edullisesta vaihtoehdosta maan kilpaileville suurille lentoyhtiöille. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Kelsy Ully Faktat

  1. Kelsy Ully tunnetaan hyvin internet-persoonallisuutena ja julkkispuolisona.
  2. Kelsy Ully kiinnittää yleisön huomion Jonathan Scottin, joka on kuuluisa kanadalainen televisiopersoona, entinen vaimo.
  3. Hän oli naimisissa Jonathan Scottin kanssa vuonna 2007, mutta heidän väärinkäsitystensä ja avioliiton ulkopuolisten suhteiden vuoksi he erosivat vuonna 2017.
  4. Eron jälkeen hän elää sinkkuelämää keskittymällä uraansa.
  5. Hänellä on Instagram-tili nimellä @legendullykels, jolle hän on kerännyt yli kuusisataa seuraajaa.

Lue myös: Shannon Abloh (Virgil Ablohin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit