Cecily Strong (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Cecily Strong on yhdysvaltalainen näyttelijä ja koomikko. Hänet tunnetaan hyvin Saturday Night Liven näyttelijänä vuodesta 2012. Muita rooleja ovat elokuva Ghostbusters ja äänityö The Awesomesissa. Hän esiintyi säännöllisesti The Second Cityssä ja iO Chicagossa. Lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Cecily Strongin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Cecily Vahva Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Cecily Strong on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Cecily Strong elämä, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Cecily Strong? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. helmikuuta 1984. Hän on 36-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Springfieldissä, IL. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän opiskeli Oak Park and River Forest High Schoolia toisella vuodellaan, jolloin hänet erotettiin, koska hän toi potin kouluun.

Cecily vahvat vartalon mitat

Cecily Strong -vartalon mitat: Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Lue myös: Alexa PenaVega (Näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Cecily StrongWiki/Bio
Oikea nimiCecily Legler Vahva
NimimerkkiCecily Strong
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä8. helmikuuta 1984
SyntymäpaikkaSpringfield, IL
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Cecily vahva poikaystävä

Kuka on Cecily Strongin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Cecily Strong Net Worth

Mikä on Cecily Strongin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Emma Roberts (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Vauva, Ikä, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Cecily Vahva ura

Strong esiintyi säännöllisesti The Second Cityssä ja iO Chicagossa. Strong esiintyi risteilyaluksella muiden Second Cityn jäsenten kanssa neljän kuukauden ajan. Hän esiintyi Chicago Sketch Festissä, Chicago Just for Laughsissa, New York Sketchfestissä, Edinburgh Fringe Festivalissa, Goodman Theaterissa, Bailiwick Theaterissa, Mercury Theaterissa ja vain naispuolisen improvisaatioryhmän Virgin Daiquirin kanssa.

Cecily vahvoja faktoja

 1. trong debytoi suosituna pelaajana Saturday Night Livessä 15. syyskuuta 2012.
 2. Vuonna 2020 Strong oli ehdolla hänen ensimmäiselle Primetime Emmy -palkinnolle komediasarjan erinomaisesta naissivuosasta hänen työstään ohjelmassa.
 3. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 5. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 6. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 7. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 8. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 9. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 10. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 11. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 12. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 13. Sininen on hänen lempivärinsä.
 14. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
 15. Kaikki Janice Griffithin jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa, joissa on pieniä eroja asennoissa.

Lue myös: Melody Anderson (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit