Lana Rhoades (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Kuka on Lana Rhoades? Hän on amerikkalainen aikuisten elokuvatähti ja sosiaalisen median persoona. Hän muutti Los Angelesiin Chicagosta otettuaan yhteyttä agentti Mark Speigleriin sähköpostitse. 24-vuotiaalla näyttelijällä on valtava seuraaja aikuisten sivustolla, ja näyttää siltä, ​​​​että kentällä on myös supertähtiä. Lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hän on myös aktiivinen Twitterissä, jossa hänellä on myös 1,3 miljoonaa seuraajaa lokakuusta 2020 lähtien. Viritä biografia ja tutustu Lana Rhoadesin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, poikaystävään, nettoarvoon ja moniin muihin faktoihin hänestä .

Lana Rhoades Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Lana Rhoades? Hän seisoo 5 jalan 8 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 DD. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Lana Rhoadesin ikä

Kuinka vanha on Lana Rhoades? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. syyskuuta 1996. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Chicagossa, IL.

Lana RhoadesWiki/Bio
Oikea nimiLana Rhoades
NimimerkkiLana
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä6. syyskuuta 1996
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 DD
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväMike Majlak
Aviomies/puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 6 miljoonaa dollaria (USD)

Lana Rhoades aviomies ja poikaystävä

Kuka on Lana Rhoadesin aviomies? Tällä hetkellä hän on romanttisesti sidoksissa Mike Majlakiin. Hän on markkinointipäällikkö yrityksessä nimeltä Lovesac. Pariskunta alkoi seurustella tammikuussa 2020. Tällä hetkellä hän ei ole naimisissa kenenkään kanssa ja asuu onnellisesti poikaystävänsä kanssa Los Angelesissa.

Lana Rhoadesin ura ja nettoarvo

Mikä on Lana Rhoadesin nettovarallisuus? Hän työskenteli Tilted Kiltissä lähellä Chicagoa, Illinoisissa. Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Hänellä on valtava seuraaja sosiaalisessa mediassa. Lanalle ei ole vieras ladata bikinikuvia. Rhoades yhdessä aikuistähti Riley Reidin kanssa riisuutui kannustaakseen Paulia tämän voiton aikana AnEsonGibistä aiemmin tässä kuussa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 6 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Lana Rhoadesista

 1. Malli esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitteli kameraa kiihkeästi.
 2. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 3. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 4. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 5. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 8. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 9. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 10. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 11. Sininen on hänen lempivärinsä.
 12. Hän on yksi tunnetuimmista web-pohjaisista elämän tähdistä ja mediavaikuttajista amerikkalaisessa mediateollisuudessa.
 13. Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.
 14. Hän näytteli viettelevää kirjastonhoitajaa, kun taas The Kid LAROI ja Mosey, 17 ja 18, olivat ilkikurisia opiskelijoita.
 15. Lopuksi Lana Rhoades on amerikkalainen aikuismalli, jolla on 12,4 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Lue myös: Andrea Abeli ​​(malli) Aikuinen Näyttelijä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Syntynyt, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit