Peggy Blow Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Ura, Nettovarallisuus: Faktaa hänestä

Peggy Blow on suosittu saksalainen näyttelijä. Hän nousi kuuluisuuteen roolistaan ​​Marisol Martinezina, Rubyn Abuelana Netflix-sarjassa On My Block. Tämän lisäksi Blow on esiintynyt useissa televisio-ohjelmissa 1970-luvulta lähtien, ja häntä on näytetty useissa elokuvissa. Saat lisätietoja saksalaisen näyttelijän Peggyn iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, perheestä, nettovarallisuudesta ja hänestä.

Peggy Blow Age

Kuinka vanha on On My Block -näyttelijä Peggy Blow? Tällä hetkellä hän on 68-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä on 5. kesäkuuta 1952. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset.

Peggy Blow -korkeus ja -paino

Kuinka pitkä Peggy Blow on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat eivät ole julkisia. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Peggy Blow Boyfriend & Husband

Hän ei ole antanut oivalluksia romanttisesta elämästään. Todennäköisesti naimaton ja sinkku. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä 10 metrin päässä median parrasvaloista. Hän ei halua yhdistää henkilökohtaista elämäänsä ammattiin. Lisäksi ei myöskään tiedetä, onko hänellä lapsia vai ei, näinä hetkinä.

Peggy Blown elämäkerta ja perhe

Hän oli hyvin lähellä isäänsä ja äitiään, jotka kuolivat. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on Saksan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Peggy Blow Wiki

Oikea nimiPeggy Blow
Ikä68-vuotias
Korkeus1,65 m (5 jalkaa 5 tuumaa)
Paino121 lb (55 kg)
AmmattiNäyttelijä
AviomiesNA
KamppailutilaNaimaton
LapsetNA
KansallisuusAmerikkalainen-saksalainen
EtnisyysSekoitettu
NettovarallisuusNoin 5 miljoonaa dollaria
SyntymäpaikkaKarlsruhe, Baden-Württemberg, Länsi-Saksa

Peggy Blow -ura

Blow aloitti uransa teatterissa. Vuonna 1978 hän aloitti uransa elokuvalla Rabbit Test. Myöhemmin, vuonna 1982, hän esiintyi Penitentsary II:ssa. Vuonna 2018 Blow näytteli Ruby's Abuelaa Netflix-sarjassa On My Block. Hän on todennut, että hänen hahmonsa Rubyn Abuelana muistuttaa häntä kolmesta tätistään Chicagossa.

Peggy Blow Net Worth

Mikä on saksalaisen näyttelijän Peggy Blown nettovarallisuus? Hänen omaisuutensa on noin 5 miljoonaa dollaria. Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde.

Faktaa Peggy Blowista

  1. Hän näyttelee Jason Genaon abuelaa sarjassa On My Block.
  2. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän on esiintynyt vieraana ohjelmissa, kuten The People v. O. J. Simpson: American Crime Story, The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, Andi Mack, How to Get Away with Murder, Dexter ja monet muut.
  4. Hän on myös fitnessfriikki.
  5. Pinkki on hänen lempivärinsä.
  6. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa.
  7. Lapsuudesta lähtien hän oli kiinnostunut näyttelemisestä ja tanssista.
  8. Hän on tavallaan salaperäinen ihminen.
  9. Nyt hän asuu Los Angelesissa, Kaliforniassa.
  10. Hänen näyttelijäuransa on kulunut nyt kolme vuosikymmentä.

Lue myös: Oliver Masucci Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo: 10 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found