Martie Allen (Kristy McNicholin puoliso) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Nettovarallisuus, Faktat

Martie Allen on entinen televisiopersoona, joka tunnetaan suhteestaan ​​eläkkeellä olevaan amerikkalaisen näyttelijän, koomion, tuottajan ja laulajan Kristy McNicholin kanssa. Vuonna 2012 hän tuli lesboksi. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Martie Allenin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, puolisosta, nettovarallisuudesta, perheestä, seksuaalisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Martie Allen Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Martie Allen? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Martie Allenin ikä

Kuinka vanha on Martie Allen? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. tammikuuta 1960. Hän on 60-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Martie Allen Seksuaalisuus

Mikä on Martie Allenin seksuaalisuus? Hän on lesbo. Ei ole enää yllätys nähdä viihdeteollisuuden kuuluisia näyttelijöitä julistamassa seksuaalisuuttaan.

Martie Allen Wikipedia

Martie AllenWiki/Bio
Oikea nimiMartie Allen
NimimerkkiMartie
Kuuluisa As1. TV-persoonallisuus

2. Kristy McNichol Partner

Ikä60-vuotias
Syntymäpäivä1 päivänä tammikuuta 1960
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Seksuaalisuuslesbo
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
puolisoKristy McNichol
Nettovarallisuusnoin 600 000 dollaria (USD)

Martie Allenin puoliso

Kuka on Martie Allenin vaimo? Hän on ollut suhteessa Kristy McNicholin kanssa vuodesta 1991. Lesbopari vaihtoi avioliittovalan seurusteltuaan muutaman vuoden. He järjestivät häät yksityisesti. Pariskunta asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa. Aiemman seurusteluhistoriansa mukaan McNichol menetti läheisen ystävän ja entisen rakastajan, näyttelijä Elisabeth Brooksin, kun Brooks kuoli 7. syyskuuta 1997, neljä päivää ennen McNicholin 35-vuotissyntymäpäivää.

Martie Allenin nettoarvo

Mikä on Martie Allenin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 600 000 dollaria. Hänen kumppaninsa Kristy McNichol'sin nettovarallisuus on 7 miljoonaa dollaria.

Martie Allenin ura

Martie Allen menestyvä näyttelijäura. Hän elää mieluummin valokeilan ulkopuolella. Lisäksi hänen kumppaninsa Kristy voitti kaksi Emmy-palkintoa teini-ikäisen tyttären Letitia "Buddy" Lawrencen esittämisestä TV-draamassa Family. McNichol jäi eläkkeelle näyttelemisestä vuonna 2001.

Martie Allenin tosiasiat

  1. Martie Allen ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Martie Allenin kuvia ei juurikaan löydy sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Hänen uransa televisiopersoonana ei kestänyt.
  5. Martie Allenin kumppani Kristy McNichol syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa, James ja Carolyn McNicholin tyttärenä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found