Piper Perri (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Piper Perri on yhdysvaltalainen aikuisten elokuvanäyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän oli teini-iässä, kun hän aloitti ensimmäisen kerran alalla. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Piper Perrin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, kehon mitoista, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Piper Perri Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Piper Perri on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Piper Perri kehon mitat

Piper Perrin kehon mitat: Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Piper Perri Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Piper Perri? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. kesäkuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Harrisburgissa, PA. Hän asuu myös Marylandissa, Floridassa, New Orleansissa, Havaijilla, Texasissa ja Arizonassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänen äitinsä työskenteli aikuisten alalla jonkin aikaa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Mia Khalifa (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Piper PerriWiki/Bio
Oikea nimiPiper Perri
NimimerkkiPiper
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä5. kesäkuuta 1995
SyntymäpaikkaHarrisburg, PA
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 800 000 dollaria (USD)

Piper Perri poikaystävä

Kuka on Piper Perrin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Piper Perri Net Worth

Mikä on Piper Perrin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 800 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Angela White (aikuinen näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Piper Perrin ura

Piper Perri on sosiaalisen median tähti. Hän aloitti uransa aikuisten elokuvateollisuudessa mahdollisimman nuorina 18-vuotiaana vuonna 2013. Hän on myös kuntovalmentaja. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Piper Perri Faktat

 1. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 2. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 3. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 5. Piper teki kuvista upeampia antamalla vaaleat housut pudota kasvojensa oikealle puolelle.
 6. Hänen vaaleat hiuksensa lakaistiin ylös ja vasemmalle puolelle niin, että ne peittivät hänen silmänsä.
 7. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 8. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 9. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 10. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 11. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 12. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 13. Sininen on hänen lempivärinsä.
 14. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
 15. Kaikki Piperin jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa, joissa on pieniä eroja asennoissa.

Lue myös: Kimmy Granger (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, perhe, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found