Dallas Yocum (Mike Lindellin vaimo) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Dallas Yocum on Amerikassa asuva julkkispuoliso. Hänet tunnetaan paremmin Mike Lindellin ex-vaimona. Hän on amerikkalainen liikemies. Hän on My Pillow, Inc:n perustaja ja toimitusjohtaja, ja häntä kutsutaan joskus "My Pillow kaveriksi". Lisäksi Dallas Yocum ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla. Hän haluaa pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa parrasvaloista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Dallas Yocumin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Dallas Yocumin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Dallas Yocum on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Dallas Yocumin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-29-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Dallas Yocum Age

Kuinka vanha on Dallas Yocum? Hän on syntynyt vuonna 1980. Hän on 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Brittany Brees (Drew Breesin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Dallas Yocum Wiki

Dallas YocumWiki/Bio
Oikea nimiDallas Yocum
NimimerkkiDallas
Kuuluisa AsMike Lindellin entinen vaimo
Ikä40-vuotias
Syntymäpäivä1980
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 60 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 36-29-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoMike Lindell (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 450 000 dollaria (USD)

Dallas Yocumin aviomies

Kuka on Dallas Yocumin aviomies? Hän oli naimisissa amerikkalaisen liikemiehen Mike Lindellin kanssa. Dallas oli Miken toinen vaimo. Hän meni naimisiin toisen vaimonsa Dallas Yocumin kanssa kesäkuussa 2013 ja haki avioeroa heinäkuun puolivälissä 2013 tämän erottuaan hänestä. Lindell kertoi, että heillä oli avioehtosopimus. Lisäksi Miken ensimmäinen avioliitto kesti noin 20 vuotta.

Lue myös: Elena Moussa (Greg Gutfeldin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Dallas Yocum Net Worth

Mikä on Dallas Yocumin nettovarallisuus? Yrittäjäura on nyt hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on yhteensä noin 450 000 dollaria (USD).

Dallas Yocum Facts

  1. Dallas Yocumin entinen aviomies Mike on evankelinen kristitty ja sai liiketalouden kunniatohtorin arvon Liberty Universitystä vuonna 2019.
  2. Pariskunnalla ei ole lapsia.
  3. Lisäksi Dallas on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Huhutaan myös, että Dallas Yocum jätti hänet ja hän syytti häntä tylsyydestä ja jätti hänet ottaessaan kalliin vihkisormuksensa mukaansa.

Lue myös: Jamie Gordon (Alex Gordonin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found