Merri Kelly Hannity (Sean Hannity -tytär) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Poikaystävä, Faktat

Kuka on Merri Kelly Hannity? Hänet tunnetaan paremmin amerikkalaisen talk-show-isäntänä ja konservatiivisen poliittisen kommentaattorin Sean Hannityn ja hänen vaimonsa Jill Rhodesin tyttärenä, joka on ammatillisesti amerikkalainen toimittaja. Lisäksi vuonna 2018 Forbes arvioi, että hänen isänsä Hannityn vuositulot olivat 36 miljoonaa dollaria. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Merri Kelly Hannityn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, perheestä, poikaystävästä ja monista muista faktoista hänestä!

Merri Kelly Hannity Pituus ja paino

Kuinka pitkä Merri Kelly Hannity on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,6 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Merri Kelly Hannity Age

Kuinka vanha on Merri Kelly Hannity? Hän on syntynyt vuonna 2002. Tällä hetkellä hän on 18-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen uskontonsa on muslimi. Ammattimaisesti hän on tennispelaaja.

Merri Kelly HannityWiki/Bio
Oikea nimiMerri Kelly Hannity
NimimerkkiMerri
Kuuluisa AsHannityn ja hänen entisen vaimonsa Jill Rhodesin tytär
Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä2002
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
Etnisyys/ rotuSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa
Painonoin 45 kg
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
IsäSean Hannity
ÄitiJill Rhodes
NettovarallisuusNoin 700 000 dollaria (USD)

Merri Kelly Hannityn perhe

Kuka on Merri Kelly Hannityn äiti ja isä? Hänen perheeseensä kuuluvat äiti, isä ja sisarukset. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä Hannity edisti ajatusta "islamilaisista harjoitusleireistä täällä Amerikassa". Vuonna 2006 Hannity kritisoi Keith Ellisonia, ensimmäistä Yhdysvaltain kongressiin valittua muslimia, joka vannoi virkaansa Koraanin valalla. Joten Merri Kelly Hannityn uskonto on muslimi.

Merri Kelly Hannity -poikaystävä

Kuka on Merri Kelly Hannityn poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Faktoja Merri Kelly Hannitysta

  1. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  2. Hannity meni naimisiin Jill Rhodesin kanssa vuonna 1993. Lisäksi pariskunta ilmoitti kesäkuussa 2020 eronneensa edellisenä vuonna.
  3. Merri Kelly Hannityllä on myös sisaruksia.
  4. Hänen isänsä Hannity jätti katolisen kirkon vedoten "liian suureen institutionalisoituun korruptioon".
  5. Hän on kuitenkin sanonut, että ikääntymisensä myötä hänen kristillinen uskonsa on "vahtunut" ja että hän tarvitsee ja haluaa Jumalan elämäänsä.
  6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  7. Hän on tällä hetkellä erittäin keskittynyt uraansa.
  8. Valkoinen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Gianna Bryant (Kobe Bryantin tytär) Wikipedia, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Äiti, Isä, Sisarukset, Faktat

Uusimmat viestit