Bianca Beets (Tony Beets Daughter) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Bianca Beets on kanadalainen tosi-tv-persoona ja kaivosmies. Hänet tunnetaan paremmin legendaarisen kanadalaisen kullankaivurin ja "Tamarackin kultakaivoksen" omistajan Tony Beetsin tyttärenä. Hän on legendaarinen Klondiken kullantuottaja. Hän muutti Kanadaan 25 vuotta sitten Alankomaista ja työskentelee Paradise Hillillä Paradise Hillillä. Lisäksi Bianca Beets on esiintynyt myös Discovery-sarjassa "Gold Rush" vanhempiensa ja kolmen sisaruksensa kanssa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Bianca Beetsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Bianca-juurikkaan korkeus ja paino

Kuinka pitkä Bianca Beets on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-37 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Bianca Beets Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Bianca Beets? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on 30-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä nimi on Tony Beets ja äiti Minnie Beets. Hänellä on kolme sisarusta nimeltä Kevin Beets, Monica Beets ja Mike Beets. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Lisäksi hänen isänsä Tony tunnetaan hollantilaisessa kotikaupungissaan nimellä "Tony Peep" hänen monien piipattujen kirosanojen vuoksi.

Lue myös: Thomas David Black (Jack Black Son) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, perhe, nettovarallisuus, tosiasiat

Bianca Beets Wikipedia

Bianca punajuuretWiki/Bio
Oikea nimiBianca punajuuret
NimimerkkiBianca
Kuuluisa AsTony Beetsin tytär
Ikä30 vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiNA
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNA

Bianca Beetsin poikaystävä

Kuka on Bianca Beetsin poikaystävä? Hän ei ole vielä naimisissa. Hän on näinä hetkinä sinkku ja asuu tällä hetkellä perheensä ja sisarustensa kanssa Kanadassa. Hänen isänsä ostaa suuren harjan Clear Creekistä miljoonalla dollarilla kaudella 5 saadakseen sen toimimaan uudessa paikassaan.

Bianca Beetsin ura

Bianca Beets esiintyi isänsä tv-sarjassa Gold Rush ollessaan vain 12-vuotias. Biancaa pidettiin "Paratiisikukkulan valvojana". Hänen isänsä omistaa Scrivener Creek Claimin, jonka Parker Schnabel vuokraa kaudeksi 4.

Lue myös: Natalie Biden (Joe Biden Grand Daughter) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Bianca Beets Net Worth

Mikä on Bianca Beetsin nettoarvo? Hänen nettovarallisuutensa ei ole julkisesti tiedossa. Lisäksi hänen isänsä Tony Beets on ansainnut suuret tulonsa Gold Mining -liiketoiminnastaan ​​ja summan esiintymällä tv-sarjassa Gold Rush. Ei ole vahvistettu tuloja jaksoa kohden, mutta suunnilleen Tonyn pitäisi saada lähes 25 000 dollaria

Faktoja Bianca Beetsistä

  1. Bianca Beets ei näytä olevan kiinnostunut olemasta osa Gold Rushia.
  2. Hänen Wikipedia-sivunsa ei ole saatavilla Internetissä.
  3. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on hyvin lähellä isäänsä, äitiään ja sisaruksiaan.

Lue myös: Ashley Biden (Joe Bidenin tytär) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found