Pedro Pascal (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Pedro Pascal on yhdysvaltalainen chileläis-amerikkalainen näyttelijä. Hän nousi tunnetuksi esittäessään Oberyn Martellin roolia Game of Thronesin kaudella 4. Tämän lisäksi hän antaa myös osumia Netflix-sarjassa Narcos Javier Penana. Tämän lisäksi vuonna 2019 hän alkoi näytellä Star Wars -sarjassa The Mandalorian. Hän esiintyy pian Maxwell Lordina tulevassa Warner Bros./DC Comics -elokuvassa Wonder Woman 1984. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää hänen pituudestaan, painostaan, tyttöystävästään, urastaan, kansallisuudestaan, etnisyydestään ja monista muista hänestä faktoista.

Pedro Pascal Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Pedro Pascal? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,8 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 69 kg tai 152 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hänen kehon tilastot ovat 42-32-38 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Lue myös: Pete Davidson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Pedro PascalWiki/Bio
Oikea nimiJosé Pedro Balmaceda Pascal
NimimerkkiPedro Pascal
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä45-vuotias
Syntymäpäivä2. huhtikuuta 1975
SyntymäpaikkaSantiago, Chile
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuuschileläinen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 9 tuumaa (1,83 m)
Paino69 kg (152 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
VaimoNA
VeliLucas Balmaceda
NettovarallisuusNoin 25 miljoonaa dollaria

Pedro Pascalin elämäkerta, ikä ja perhe

Hänen syntymäpäivänsä on 2. huhtikuuta 1975. Tällä hetkellä hän on 45-vuotias. Hän on kristinuskosta. Hän on Chilen kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän syntyi Santiagossa Chilessä vanhemmilleen nimeltä Verónica Pascal Ureta, oli lapsipsykologi ja hänen isänsä José Balmaceda on hedelmällisyyslääkäri. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Lucas Balmaceda. Lisäksi hän opiskeli näyttelemistä Orange County School of the Artsissa ja New Yorkin yliopiston Tisch School of the Artsissa.

Pedro Pascalin vaimo ja tyttöystävä

Kuka on Pedro Pascalin nykyinen vaimo? Hän ei ole naimisissa elokuussa 2020. Hän on sinkku ja nauttii elämästään täysillä. Hän ei ole antanut minkäänlaista näkemystä seurustelustaan ​​ja henkilökohtaisesta elämästään. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Lue myös: Mateusz Lasowski (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Pedro Pascalin ura ja nettoarvo

Uran aikajana: Pascal on esiintynyt useissa televisiosarjoissa, mukaan lukien Buffy the Vampire Slayer, The Good Wife, Homeland, The Mentalist ja Graceland. Hänet valittiin pilottiin vuoden 2011 Wonder Woman -televisiosovituksessa. Hänet valittiin Oberyn Martellin rooliin HBO:n Game of Thrones -sarjan neljännellä tuotantokaudella 2013. Hän näytteli myös Heidi Klumin kanssa Sian "Fire Meet Gasoline" -musiikkivideossa vuonna 2015. Hänet näytettiin Maxwell Lordina. Gal Gadotin ja Chris Pinen kanssa DC Extended Universe -elokuvassa Wonder Woman 1984, jonka on määrä julkaista vuonna 2020.

Lue myös: Matt Cornett (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kuinka paljon Pedro Pascalin nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on noin 25 miljoonaa dollaria.

Faktaa Pedro Pascalista

 • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
 • Hän on Will Smithin fani.
 • Vuonna 2019 hän näytteli Francisco "Catfish" Moralesia ryöstödraamassa Triple Frontier.
 • Hän on New Yorkin LAByrinth Theatre Companyn jäsen.
 • Hänellä on laaja näyttämökokemus sekä näyttelijänä että ohjaajana.
 • Hän sai Los Angeles Drama Critics Circle -palkinnon ja Garland Award -palkinnon roolistaan ​​International City Theatre -tuotannossa "Orphans".
 • Hänen harrastuksiaan ovat uinti ja romaanien lukeminen.
 • Hän osallistui osavaltion mestaruuskilpailuihin Texasissa 11-vuotiaana.
 • Myöhemmin hän herättää kiinnostuksensa näyttelemisen alaa kohtaan.
 • Hän lopetti heti kilpailuuinnin päästyään draamaluokkaan.
 • Hän tukee StopHateforProfit-kampanjaa.

Lue myös: Nick Cannon (näyttelijä) Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Elämäkerta, Vaimo, Tytär, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found