Gwen Stefani (Laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perheura, Faktat

Gwen Stefani on yhdysvaltalainen laulaja, lauluntekijä, levytuottaja ja muotisuunnittelija. Hän on No Doubt -yhtyeen perustaja, päävokalisti ja päälauluntekijä. Hänet tunnetaan parhaiten sinkkuistaan, kuten "Just a Girl", "Don't Speak" ja "Hey Baby", joista hän voitti Grammy-palkinnon. Hän teki myös soolouran julkaisemalla kappaleita, kuten "What You Waiting For?" Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Gwen Stefanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Gwen Stefani Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Gwen Stefani on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Gwen Stefani Net Worth

Mikä on Gwen Stefanin nettovarallisuus? Stefani on voittanut kolme Grammy-palkintoa. Vuonna 2003 hän debytoi vaatelinjansa L.A.M.B. ja laajensi kokoelmaansa vuoden 2005 Harajuku Lovers -sarjalla. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 8,5 miljoonaa dollaria (USD).

Gwen Stefanin ikä

Kuinka vanha on Gwen Stefani? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. lokakuuta 1969. Hän on 51-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Fullertonissa, Kaliforniassa.

Lue myös: B Simone (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Gwen StefaniWiki/Bio
Oikea nimiGwen Renée Stefani
NimimerkkiGwen Stefani
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä51-vuotias
Syntymäpäivä3. lokakuuta 1969
SyntymäpaikkaFullerton, CA
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Poikaystävä1. Tony Kanal

2. Blake Shelton

Aviomies/puolisoGavin Rossdale
Nettovarallisuusnoin 8,5 miljoonaa dollaria (USD)

Gwen Stefanin aviomies

Kuka on Gwen Stefanin aviomies? Stefani alkoi seurustella bändikaverinsa Tony Kanalilla. Bändi melkein hajosi, kun Kanal lopetti suhteen. Stefani tapasi Bushin laulajan ja kitaristin Gavin Rossdalen vuonna 1995. He menivät naimisiin 14. syyskuuta 2002 häät St Paul'sissa Covent Gardenissa Lontoossa. Heillä oli kolme yhteistä poikaa nimeltä Kingston James McGregor Rossdale, Zuma Nesta Rock Rossdale ja Apollo Bowie Flynn Rossdale, ennen kuin he hakivat avioeroa vuonna 2015. Lisäksi avioero saatiin päätökseen 8. huhtikuuta 2016.

Gwen Stefanin ura

Hän voitti Grammy-palkinnon parhaasta rap-yhteistyöstä vuonna 2002 kappaleesta ”Let Me Blow Ya Mind” Even kanssa. Billboard-lehti arvioi Stefanin 54. menestyneimmäksi taiteilijaksi ja 37. menestyneimmäksi Hot 100 -artistiksi vuosikymmenellä 2000–2009. VH1 sijoitti hänet 13. sijalle "100 Greatest Women in Music" -listallaan vuonna 2012. Stefani on myynyt yli 30 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti, mukaan lukien hänen työnsä No Doubtin kanssa.

Lue myös: Doja Cat (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Gwen Stefanin perhe

Gwen Stefani ja kasvatettu katolinen perhe. Hänen isänsä nimi on Dennis Stefani, italialais-amerikkalainen ja työskenteli Yamahan markkinointipäällikkönä. Hänen äitinsä Patti on irlantilainen amerikkalainen ja työskenteli kirjanpitäjänä ennen kuin hänestä tuli kotiäiti. Hänellä on myös sisaruksia. Stefanilla on kaksi nuorempaa sisarusta, Jill ja Todd, sekä vanhempi veli Eric. Hän työskenteli jäätelöbaarissa Dairy Queenissa. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Gwen Stefanin tosiasiat

 1. Stefanin debyyttisooloalbumi Love. Enkeli. Musiikki. Vauva. julkaistiin 12.11.2004.
 2. Stefanin toinen studioalbumi The Sweet Escape julkaistiin 1. joulukuuta 2006.
 3. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 5. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 6. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 7. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 8. Vuoden 2007 lopulla Stefani toi markkinoille L.-hajuveden osana L.A.M.B. kokoelma vaatteita ja asusteita.
 9. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 10. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 11. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 12. Sininen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Nuori MA (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found