Erika Koike (Nicolas Cagen vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Erika Koike kiinnittää äskettäin median huomion yhdysvaltalaisen näyttelijän, ohjaajan ja tuottajan Nicolas Cagen uudeksi vaimoksi. Cage ja Koike hakivat avioliittolupaa ja menivät naimisiin Las Vegasissa 23. maaliskuuta. He olivat seurustelleet huhtikuusta 2018 lähtien.

Vain muutama päivä solmun solmimisen jälkeen Cage haki mitätöintiä 27. maaliskuuta vedoten syihin, joihin kuului se, että hän oli liian humalassa ymmärtämään tekojaan, kun hän meni naimisiin Koiken kanssa. "Face/Off" -näyttelijä sanoi, että hän ja Koike joivat "päihtymään asti" ennen häitä ja väitti, ettei hän ollut tietoinen Koiken "suhteesta toiseen henkilöön".

Erika Koike Ikä

Hänen ikänsä on tällä hetkellä 37 vuotta. Hänen upea ulkonäkönsä, upea vartalonsa ja päättäväisyytensä pyrkiä täydellisyyteen ovat ansainneet hänelle mainetta, josta hän nauttii nykyään. Taiteilijana hän on esiintynyt useissa muotilehdissä ja -sivustoissa, mikä tekee hänestä tutun kasvon muodin ystävien keskuudessa.

Erika Koike ja Nicolas Cage

Erika Koike meni naimisiin Nicolas Cagen kanssa, joka on yhdysvaltalainen näyttelijä ja elokuvantekijä. Pari meni naimisiin "Weddings at Bellagio" -tapahtumassa "Bellagio Hotel and Casinossa", Las Vegasissa. 27. maaliskuuta 2019 Cage yllätti kaikki jättämällä mitätöinnin lopettaakseen avioliittonsa Erika Koiken kanssa vain neljä päivää myöhemmin. Kesäkuussa 2019 Cage sai avioeron Koikesta. Las Vegasin tuomioistuimen ylläpitämien asiakirjojen mukaan hän vaati tuomioistuimelta avioeroa, jos hänen mitätöintivaatimuksensa hylätään.

Lisäksi Cage on ollut naimisissa neljä kertaa. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli näyttelijä Patricia Arquette (naimisissa huhtikuussa 1995, avioero saatiin päätökseen vuonna 2001).

Cagen toinen avioliitto oli laulaja ja lauluntekijä Lisa Marie Presley, Elvis Presleyn tytär. Cage on Elvis-fani ja käytti tähteä esityksensä perustana Wild at Heartissa. Presley ja Cage menivät naimisiin 10. elokuuta 2002 ja hakivat avioeroa 107 päivää myöhemmin 25. marraskuuta 2002. Avioero saatiin päätökseen 16. toukokuuta 2004.

Cagen kolmas vaimo on Alice Kim. He menivät naimisiin yksityisellä maatilalla Pohjois-Kaliforniassa 30. heinäkuuta 2004. Hän synnytti heidän poikansa Kal-Elin (Supermanin syntymänimen mukaan) 3. lokakuuta 2005. Pari erosi tammikuussa 2016 ja viimeisteli avioeron myöhemmin. se vuosi.

Maaliskuussa 2019 Cage meni naimisiin Erika Koiken kanssa Las Vegasissa, mutta haki mitätöintiä neljä päivää myöhemmin. Kesäkuussa 2019 Cage sai avioeron Koikesta.

Erika Koike Bio & Perhe

Erika Koike syntyi vuonna 1983 Yhdysvalloissa. Hänen isänsä omistaa Jasmine Thai Cuisine -nimisen ravintolaketjun Etelä-Kaliforniassa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Aasialais-amerikkalaista alkuperää oleva Erika Koike asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa.

Erika Koike Ura

Urastaan ​​puhuessaan hän työskenteli tarjoilijana vanhempiensa ravintolassa ennen kuin hän suuntasi huomionsa ammattimaiseksi meikkitaiteilijaksi. Sitten hän sai tilaisuuden työskennellä Katja Niemen ohjaaman suomalaisen Hankikanton lyhytelokuvan meikkiosastolla.

Erika Koike nettoarvo

Kuinka paljon Erika Koiken arvo on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 40 000 dollaria. Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa pitkä ja painaa noin 65 kg.

Erika Koike Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiErika Koike
NimimerkkiErika
Ikä37 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

1983
AmmattiAmmattimainen meikkitaiteilija
KuuluisaNicolas Cagen uusi vaimo
SyntymäpaikkaUSA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysAasialais-amerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
ZodiacNeitsyt
Nykyinen asuinpaikkaLas Vegas, Nevada, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'7"

Senttimetrit: 170 cm

Mittarit: 1,70 m

PainoPaino: 65 kg

Paunaa: 143 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-32-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 40 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyEronnut
Poikaystävä/treffitNicolas Cage
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Aviomies / puolisoNicolas Cage (ex-aviomies)
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluLukio
Suosikki
LempinäyttelijäTyler Posey
SuosikkinäyttelijäOlivia Delcan
LempiväriVioletti
SuosikkikeittiöKiinalainen
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetMatkustaminen, voimistelija
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook, Twitter (ei-aktiivinen)

Erika Koike Faktat

 • Koike ja Cage havaittiin ensimmäisen kerran yhdessä, kun he osallistuivat yhteen Carrot Topin näyttelyistä kesäkuussa 2016.
 • Huhtikuussa 2018 Koike ja Cage nähtiin jälleen yhdessä San Juanissa, Puerto Ricossa, missä Cage kuvasi yhtä elokuvaansa nimeltä "Primal".
 • Seuraavassa kuussa heidät nähtiin syömässä yhdessä suositussa ravintolassa Los Angelesissa.
 • Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
 • Hän on onnistunut pitämään matalaa profiilia.
 • Häntä tuskin nähdään osallistumassa julkisiin tapahtumiin.
 • Hän rakastaa matkustamista, shoppailua ja musiikin kuuntelua.
 • Kiinalainen on hänen suosikkikeittiönsä.
 • Pariisi on hänen suosikki lomakohde.
 • Hän työskenteli tarjoilijana vanhempiensa ravintolassa ennen kuin hän suuntasi huomionsa ammattimaiseksi meikkitaiteilijaksi.
 • Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found