Paris Hilton (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Paris Hilton? New Yorkissa syntynyt hän on amerikkalainen mediapersoona, liikenainen, seuralainen, malli, laulaja, näyttelijä ja DJ. Hän on Hilton Hotelsin perustajan Conrad Hiltonin lapsenlapsentytär. Hän nousi kuuluisuuteen esityksestään The Simple Life -elokuvassa ja oli ehdolla Teen Choice -palkinnon saajaksi Breakout Performance -elokuvassa House of Waxissa vuonna 2005. Vuonna 2018 hän aloitti Vicelandin Hollywood Love Storyn isännöinnin. Hän teki sopimuksen Donald Trumpin mallitoimiston T Managementin kanssa 19-vuotiaana. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Paris Hiltonin Wikistä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Paris Hilton Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Paris Hilton on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Paris HiltonWiki/Bio
Oikea nimiParis Whitney Hilton
NimimerkkiPariisi
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä39-vuotias
Syntymäpäivä17. helmikuuta 1981
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväCarter Reum
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 250 miljoonaa dollaria (USD)

Paris Hiltonin poikaystävä

Kuka on Paris Hiltonin poikaystävä? Tällä hetkellä hän on suhteessa liikemies Carter Reumin kanssa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hänet ja Leonardo DiCaprio nähtiin yhdessä NYC:n myöhäisillan kiertoradalla vuonna 2000. Lisäksi hän kiisti osallistuneensa asiaan. Hän seurusteli myös näyttelijä Edward Furlongin kanssa vuonna 2000. Hilton alkoi seurustella kreikkalaisen merenkulkuperillisen Paris Latsisin kanssa joulukuussa 2004, ja he kihlautuivat seitsemän kuukautta myöhemmin. Seuraavaksi hänellä oli suhde toiseen kreikkalaiseen perilliseen, Stavros Niarchosiin. Hänellä olisi seuraavaksi vuoden suhde Las Vegasin yökerhon omistajan Cy Waitsin kanssa. Hän seurusteli espanjalaisen mallin River Viiperin kanssa vuosina 2012–2014. Näyttelijä Chris Zylka kosi häntä 2 miljoonan dollarin sormuksella tammikuussa 2018. Lisäksi he peruivat kihlauksensa marraskuussa 2018.

Paris Hilton Net Worth

Mikä on Paris Hiltonin nettovarallisuus? Hän mainostettiin tähteeksi sen jälkeen, kun hänen seksinauhansa julkaistiin vuonna 2003. Hän näytteli Nicole Richien kanssa elokuvassa The Simple Life vuonna 2003. Hän voitti Guinnessin yliarvostetuimman julkkiksen ennätyksen vuonna 2007. Vuonna 2009 hänelle myönnettiin F.A.M.E. palkinto suosikkijulkkisseksiksinauhalle. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 250 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Paris Hiltonista

  1. Vuonna 2003 vuodatettiin seksinauha Hiltonin ja silloisen poikaystävän Rick Salomonin kanssa.
  2. Hilton väitti, ettei hän koskaan ansainnut rahaa seksinauhallaan: ”En koskaan tienannut dollaria. Tienaan tarpeeksi rahaa kauniilla tavoilla. Tuoksusarjani riittää, minun ei tarvitse huolehtia siitä."
  3. 16-vuotiaana Hilton vietti vuoden Provo Canyon Schoolissa.
  4. Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa.
  5. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  6. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
  7. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  8. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  9. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  10. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.

Lue myös: Alexa PenaVega (Näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found