Simone Biles (voimistelija) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Simone Biles on yhdysvaltalainen taiteellinen voimistelija, jolla on eniten maailmanmitaleja (25) ja eniten maailman kultamitaleita (19). Hän on ylittänyt Scherbon ennätykselliset 23 maailmanmitalia voittamalla 24. ja 25., molemmat kultaa vuoden 2019 kilpailussa Stuttgartissa.[6 ] Hän on naisvoimistelija, jolla on eniten maailmanmestaruutta (5). Kun hän oli kuusivuotias, Biles kokeili voimistelua osana päivähoidon kenttäretkiä. Ohjaajat ehdottivat, että hän jatkaisi voimistelua. Hän aloitti harjoittelun valmentaja Aimee Boormanin johdolla 8-vuotiaana. Biles on viisinkertainen all-around-maailmanmestari (2013–2015, 2018–19). Biles on eniten koristeltu amerikkalainen voimistelija ja maailman kolmanneksi eniten koristeltu voimistelija. Lisäksi ensimmäisenä palkituin voimistelija on Vitali Scherbo (33 mitalia) ja toiseksi venäläinen Larisa Latynina (32 mitalia).

Simone Biles Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Simone Biles on? Hän seisoo 4 jalkaa 8 tuumaa pitkä tai muuten 142 cm korkea. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Simone Biles Ikä, elämä ja perhe

Kuinka vanha on Simone Biles? Biles syntyi 14. maaliskuuta 1997 Columbuksessa, Ohiossa. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen äitinsä nimi on Shanon Biles. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on neljä sisarusta. Tammikuussa 2018 Bilesin kerrottiin ilmoittautuneen University of the Peoplen verkkoopistoon opiskelemaan liiketaloutta, ja hänestä tulee yliopiston brändilähettiläs.

Simone Bilesin poikaystävä

Hän seurusteli toisen voimistelija Stacey Ervin Jr:n kanssa vuonna 2017. He erosivat kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Hänellä on ranskanbulldoggi nimeltä Lilo. Elokuussa 2020 hänen seurustelevasta ammattilaisjalkapalloilijastaan ​​Jonathan Owensista tuli "Instagram-virallinen".

Simone BilesWikipedia
Ikä23 vuotta vanha
Korkeus4 jalkaa 8 tuumaa (142 cm)
Paino55 kg tai 121 lbs
PoikaystäväJonathan Owens (jalkapalloilija)
Kuvatilastot34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
EtnisyysSekoitettu
Kansallisuusamerikkalainen
NettovarallisuusNoin 12 miljoonaa dollaria
SyntymäpaikkaColumbus, Ohio, Yhdysvallat

Simone Bilesin ura ja nettoarvo

Vuoden 2016 kesäolympialaisissa Rio de Janeirossa Biles voitti henkilökohtaisia ​​kultamitaleita moninpelissä, holvissa ja lattiassa; pronssi tasapainopuomissa; ja kultaa osana Yhdysvaltain joukkuetta, jota kutsutaan "Final Fiveksi". Hän on kymmenes naisvoimistelija ja ensimmäinen amerikkalainen naisvoimistelija, joka on voittanut maailmanmitalin jokaisessa lajissa, ja ensimmäinen naisvoimistelija Daniela Silivașin jälkeen vuonna 1988, joka on voittanut mitalin jokaisessa lajissa yksittäisissä olympialaisissa tai maailmanmestaruuskilpailuissa saavutettuaan tämän saavutuksen. Dohan MM-kisoissa 2018.

Kuinka paljon on Simone Bilesin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on noin 12 miljoonaa dollaria.

Faktaa Simone Bilesistä

  1. Biles kilpaili vuoden 2015 AT&T American Cupissa AT&T Stadiumilla Arlingtonissa, Texasissa.
  2. Hän teki sopimuksen Octagon-urheilutoimiston kanssa heinäkuussa 2015.
  3. Hän ilmoitti Twitterissä Niken sponsoroinnista marraskuussa 2015.
  4. Hänet tunnetaan hyvin vaikeiden taitojen suorittamisesta korkealla suoritustasolla.
  5. Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  6. Hän esiintyy monien aikakauslehtien kannessa.
  7. Hän on fitnessfriikki ja säännöllinen voimistelija.
  8. Hän rakastaa matkustamista, tanssia ja lenkkeilyä.
  9. Biles valittiin Team USA:n vuoden naisolympiaurheilijaksi joulukuussa 2015.
  10. Helmikuussa 2020 Biles palkittiin Laureus World Sports Award -palkinnolla Vuoden urheilijana.

Lue myös: Arnold Schwarzeneggerin elämäkerta, ikä, pituus, paino, Wiki, vaimo: 10 faktaa kehonrakentajasta

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found