Breckynn Willis (Uimari) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Breckynn Willis on Alaskan lukion uimari, joka hylättiin uinnin aikana uimapukunsa istuvuuden vuoksi. Willis, yksi osavaltion nopeimmista uimareista, oli syyskuun 6. päivän kilpailussa, kun hänen tiiminsä uimapuku nousi hänen selkäänsä kilpailun aikana ja paljasti pakarat. Lisäksi tapaus tapahtui Dimond High Schoolin opiskelija-urheilijan kilpaillessa Chugiak High Schoolia vastaan ​​Anchoragessa.

National Federation of State High School Associationilla on luettelo uimapukusäännöistä, jotka sisältävät "vaatimattomuussäännön". Sääntö edellyttää, että miehen uimapuku peittää pakarat, kun taas naisten uimapuvun on peitettävä rinnat ja pakarat. Viime elokuussa liitto ilmoitti valmentajille eri puolilla maata sääntömuutoksesta, joka antoi heille mahdollisuuden hylätä urheilija, jos univormu ei ollut ohjeiden mukainen ja jos pukeutumisen muutos viivästyisi kilpailua. "Kun havaitaan alkuerän/sukelluksen virallisen alkamisen jälkeen, hylkää kilpailija alkuerän/sukelluksen päätyttyä; mitätöidä kilpailijan suoritusajan/pisteet ja hän ei ole oikeutettu jatkokilpailuun ennen kuin hän on nostanut oikeudenkäynnin”, liiton säännöissä sanotaan.

Lue myös: Matias Reyes (raiskaaja) Wiki, Bio, Nyt, Rikokset, Ikä, Perhe, Äiti, Nettovarallisuus, Tunnustus, Faktat

Syyskuun 10. päivänä Alaska School Activities Association (ASAA) kumosi erotuomarin päätöksen ja palautti Willisin voiton. Paluu tapahtui tunnin sisällä Anchoragen koulupiirin (ASD) kirjeen vastaanottamisesta, jossa pyydettiin Willisin voiton hyväksymistä. Kääntäminen johti myös siihen, että Dimond High School sai takaisin pisteitä, jotka menetti Willisin hylkäämisen vuoksi.

Ikä, pituus, paino ja fyysiset tilastot

Tällä hetkellä Breckynn Willis on 19-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuuman korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 116 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-30-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 B. Hän kehui myös upeaa vartaloaan. Hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Hän pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti. Hänen silmiensä väri on sininen ja hänellä on myös tummanruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki ja ylläpitää vartaloaan ja hiuksiaan lisäämällä vihreitä ja terveellisiä kasviksia päivittäiseen ruokavalioonsa.

Breckynn Willis Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiBreckynn Willis
NimimerkkiBreckynn
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä14. kesäkuuta 2001
AmmattiUimari
KuuluisaLukion uimari, joka hylättiin aikana

uimapukunsa istuvuuden päällä

SyntymäpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen
ZodiacKaksoset
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'5"

Senttimetrit: 165 cm

Mittarit: 1,65 m

PainoPaino: 53 kg

Paunaa: 116 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

36-30-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 B
Silmien väriSininen
Hiusten väriTumman ruskea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Meagan Kowatch

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävälistaEi tunnettu
Nykyinen poikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoNA
KouluEi tunnettu
Suosikki
LempiväriPunainen
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
LempielokuvaHarry Potter
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 95 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetNoin $ 150 000 Yhdysvaltain dollaria
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook, Twitter (ei-aktiivinen)

Lue myös: Ignacio Anaya García (Nachos Inventor) Wiki, Bio, Ikä, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Vaimo, Ura, Faktat

Lue myös: Caitlin Fink (aikuismalli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Poikaystävä & Treffit

19-vuotiaana Breckynn Willis on omistautunut opiskeluilleen ja uralleen. Amerikkalaista uimaria ei ole liitetty mihinkään suhteeseen. Hän on nouseva tähti, joka on osoittanut sitoutumistaan ​​taitojensa ja kykyjensä kehittämiseen. Siitä huolimatta Breckynn Willis sanoo tietävänsä mitä show-bisneksessä tapahtuu, ja hän on valmis käsittelemään kuuluisuuden mukanaan tuomia huhuja. Tällä hetkellä Breckynn Willis on sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Hänen aiempaa treffihistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Bio, vanhemmat ja varhainen elämä

Breckynn Willis syntyi vuonna 2002 Yhdysvalloissa. Hän on lukion uimari ja yksi osavaltion nopeimmista uimareista. Äskettäin hän on voittanut 200 Individual Medley -kilpailun, tapahtuman toisen kilpailun. Hänet on kuitenkin hylätty uintitapaamisen aikana uimapukunsa istuvuuden vuoksi. Hänen äitinsä nimi on Meagan Kowatch. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Nettovarallisuus

Breckynn Willisin pääasiallinen tulonlähde on hänen uimauransa. Tämän kauniin naisen nettovarallisuus on 95 000 dollaria, kuten vuonna 2020. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Breckynn Willis Faktat

  • Kansallisten ohjeiden mukaan uimarit voidaan hylätä kilpailun jälkeen uimapukujen rikkomisesta.
  • Koulupiiri uskoo, että erotuomarin kohteeksi joutui myös Breckynn Willisin sisar ja se on pyytänyt, että virkailijan sertifiointi hylätään.
  • Vanhempi valokuvasi salaa Willistä ja levitti valokuvia "todisteena, että hänen pukeutumisensa on moraalitonta".
  • Langford uskoo, että Willis oli kohdistettu "sillä tavalla, jolla puku sopi hänen kaarevammalle, täyteläisemmälle vartalolleen".
  • Syyskuun 10. päivänä Alaska School Activities Association (ASAA) kumosi erotuomarin päätöksen ja palautti Willisin voiton.
  • Paluu tapahtui tunnin sisällä Anchoragen koulupiirin (ASD) kirjeen vastaanottamisesta, jossa pyydettiin Willisin voiton hyväksymistä.
  • Kääntäminen johti myös siihen, että Dimond High School sai takaisin Willisin hylkäämisen takia menetetyt pisteet. "Tämä on niin hyvä tai parempi kuin olisin voinut toivoa", West High Schoolin uintivalmentaja Lauren Langford kertoi KTUU:lle. Vaikka hän ei ole Willisin valmentaja, Langford Willisin tarina kansakunnan huomion kirjoittamisen jälkeen tapauksesta. "Se, mitä on tehty altaan kansilla Alaskassa viimeisen vuoden aikana, on vain rasismia, seksismiä, kehon häpeämistä ja lasten hyväksikäyttöä", hän kirjoitti.

Lue myös: Jessica Ditzel (malli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Ex-aviomies, Tytär, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Kuvan luotto: Joyclothing.com

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found