Scott Disick (Reality Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Scott Disick? Hän on amerikkalainen televisiopersoona, tosi-tähti ja seuralainen. Häntä mainostettiin tunnetuksi, ja hän on tunnetuin pääosasta Keeping Up with the Kardashians ja sen spinoffeissa. Muuten hän tuli tunnetuksi jatkuvasta suhteestaan ​​Kourtney Kardashianiin ja alkoholiin liittyvistä ongelmistaan. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Scott Disickin Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, tyttöystävästä, treffailusta, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Scott Disickin pituus ja paino

Kuinka pitkä Scott Disick on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,91 metrin tai 191 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 130 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

FlightReactsWiki/Bio
Oikea nimiScott Disick
NimimerkkiScott
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä26. toukokuuta 1983
SyntymäpaikkaEastport, NY
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,91 m)
Painonoin 58 kg (130 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväChristine Burke
LapsetTytär: Penelope

Poika: Reign ja Mason

puolisoKourtney Kardashian (2006–2015)

Sofia Richie (2017–)

NettovarallisuusNoin 25 miljoonaa dollaria (USD)

Scott Disickin tyttöystävä ja treffit

Kuka on Scott Disickin tyttöystävä? Disick seurusteli Kourtney Kardashianin kanssa vuosina 2005–2016. Hänellä oli kolme lasta Kourtney Kardashianin kanssa. Pariskuntaa on myös siunattu tyttärellä nimeltä Penelope ja kahdella pojalla nimeltä Reign ja Mason. Lisäksi Disick totesi myöhemmin vuonna 2013, että he olivat onnellisia ja sanoi: "Minusta tuntuu, että halusin mennä naimisiin enemmän kuin hän, ja sitten, koska hän oli aina niin välinpitämätön, olen päättänyt olla .” Pariskunta erosi vuonna 2015, mutta he ovat jakaneet lastensa huoltajuuden ja yhteisvanhemman. Myöhemmin, vuonna 2016, hän seurusteli lyhyesti Christine Burken kanssa. Hän on ollut uudelleen/off-ain -suhteessa Sofia Richien kanssa vuodesta 2017.

Scott Disickin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Scott Disickin nettovarallisuus on? Hän julkaisi sosiaalisessa mediassa Instagramissa kuvan, jossa oli 100 dollarin seteleistä tehty wc-paperirulla. Hänellä on ollut oma reality-show nimeltä Flip It Like Disick. Hän ja Lamar Odom muodostivat ystävyyden seurustelemalla Kardashian-sisarten kanssa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 25 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Scott Disickistä

  1. Disickillä on ollut ongelmia alkoholin ja huumeiden käytön kanssa.
  2. Hän oli väliaikaisesti raittiina vuonna 2011, jonka aikana hän väitti: "Olen nyt mukavampi, kun olen raittiina."
  3. Hän asuu tällä hetkellä Hidden Hillsissä, Kaliforniassa, Richien kanssa jaetussa kodissa.
  4. Disick julkaisee usein sponsoroituja mainoksia Instagramissa ja julkaisi kerran vahingossa sponsorin ohjeet kuvatekstissä.
  5. Vuonna 2018 Disick perusti oman vaatemalliston, Talentless.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  7. Sininen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Dominic DeAngelis (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit