Kendra Lust (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Kendra Lust on kaunis ja vilkas aikuinen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten verkkokameramallinnustaan. Hän aloitti aikuisteollisuudessa ensimmäisen kerran vuoden 2012 alussa. Hän on myös voittanut kahdesti XBIZ-palkinnon Vuoden esiintyjäksi MILF. Vuonna 2013 fanit äänestivät Twitterissä antaakseen hänelle Miss BangBrosin "Hottest MILF" -tittelin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kendra Lustin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kendra Lust Pituus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä on Kendra Lust? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Kendra Lust elämäkerta ja ikä

Kuinka vanha on Kendra Lust? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. syyskuuta 1978. Hän on 42-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Michiganissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui korkeakoulusta sairaanhoitajan kandidaatiksi ja työskenteli sairaanhoitajana seitsemän vuotta.

Lue myös: Addie Andrews (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kendra LustWiki/Bio
Oikea nimiMichele Anne Mason
NimimerkkiKendra Lust
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä,

Sosiaalisen median tähti

Ikä42-vuotias
Syntymäpäivä18. syyskuuta 1978
SyntymäpaikkaMichigan
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
Lapset1
Aviomies/puolisoNaimisissa
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Kendra Lust Aviomies

Kuka on Kendra Lustin aviomies? Hän ei ole julkisesti paljastanut virallista poikaystävänsä tai aviomiehensä nimeä näinä hetkinä. Mutta hänellä on tytär miehen kanssa, joka työskentelee poliisina. Itse asiassa Lust on naimisissa poliisin kanssa. Lust on naimisissa poliisin kanssa ja hänellä on yksi tytär. Hänellä on talo Shelby Charter Townshipissa Michiganissa ja asunto Los Angelesissa.

Lue myös: Alexis Texas (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kendra Lust -ura ja nettoarvo

Mikä on Kendra Lustin nettovarallisuus? Hän työskenteli verkkokameramallina noin kolme kuukautta ennen kuin hän aloitti esiintymisen aikuisten elokuvissa. Lisäksi hän jakaa muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Hän aloitti uransa aikuisten elokuvateollisuudessa mahdollisimman nuorina 18-vuotiaana vuonna 2012. Hän on myös kuntovalmentaja. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Kendra Lust Faktat

  1. Kendra alkoi tehdä aikuisia elättääkseen nopeasti perheensä saatuaan sisarensa lapset.
  2. Hänen ensimmäinen kohtauksensa oli Phoenix Marien ja Rachel Starrin kanssa elokuvassa Peeping at the Keyhole for Brazzers.
  3. Hänen ensimmäinen poika/tyttökohtauksensa oli Manuel Ferraran kanssa.
  4. Toukokuussa 2015 hän allekirjoitti yhden vuoden sopimuksen ArchAngel Productionsin kanssa.
  5. Vuonna 2015 Lust käynnisti lahjakkuustoimiston Society 15:n.
  6. Myöhemmin vuonna 2016 Zero Tolerance Entertainment julkaisi Visions of Lustin, Lustin ohjaajadebyytin.
  7. Hän omistaa myös tuotantoyhtiön Lust Army Productions.
  8. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoonia seuraajia.
  9. Lust on kanadalaista ja italialaista ranskalaista syntyperää.
  10. Hän riisuutui puolitoista vuotta opiskeluaikanaan maksaakseen lukukausimaksut.

Lue myös: Eva Lovia (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found