Mouni Roy (TV-näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mouni Roy syntyi Cooch Beharissa, Länsi-Bengalissa bengaliperheeseen, on intialainen näyttelijä, laulaja, kathak-tanssija ja entinen malli, joka tunnetaan pääasiassa työstään intialaisessa televisiossa ja hindinkielisissä elokuvissa. Hän mainostettiin tähteydelle suosituista teoksistaan, joita ovat Mahadev, Naagin ja Gold. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Mouni Royn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Mouni Roy Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Mouni Roy on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Mouni Royn ikä

Kuinka vanha on Mouni Roy? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. syyskuuta 1985. Tällä hetkellä hän on 35-vuotias. Hänellä on Intian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Cooch Beharissa, Länsi-Bengalissa, Intiassa.

Mouni RoyWiki/Bio
Oikea nimiMouni Roy
NimimerkkiMouni
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä35-vuotias
Syntymäpäivä28. syyskuuta 1985
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväSuraj Nambiar
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin RS 50 lac

Mouni Royn poikaystävä

Kuka on Mouni Royn poikaystävä? Hän on suhteessa Suraj Nambiariin. Hän on Dubaissa toimiva pankkiiri. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Bollywood-alan suosituimman näyttelijän palkinnon.

Mouni Roy Net Worth

Mikä on Mouni Royn nettovarallisuus? Vuonna 2011 Roy näytteli Punjabi-elokuvassa Hero Hitler in Love. Hän saavutti mainetta näyteltyään Satin roolia Life OK:n mytologisessa sarjassa Devon Ke Dev…Mahadev vuosina 2011–2014. Hän jakoi muoti- ja elämäntapaselfiejä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin RS. 50 lakia.

Mouni Royn ura

Roy aloitti uransa vuonna 2006 Ekta Kapoor -draamassa Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi, joka näytteli Krishna Tulsia Pulkit Samratia vastapäätä. Sitten hän osallistui ja voitti Zara Nachke Dikhan ensimmäisen kauden yhdessä Karishma Tannan ja Jennifer Wingetin kanssa. Roy esiintyi sitten Shivanina Kasturi-sarjassa. Vuonna 2008 hän osallistui Pati Patni Aur Woh -tapahtumaan yhdessä Gaurav Chopran kanssa. Vuonna 2010 hän näytteli Roopia elokuvassa Do Saheliyaan.

Faktaa Mouni Roystä

  1. Mouni Roy syntyi 28. syyskuuta 1985 Cooch Beharissa Länsi-Bengalissa bengalilaiseen perheeseen.
  2. Hänen isoisänsä Shekhar Chandra Roy oli tunnettu Jatra-teatteritaiteilija.
  3. Hänen äitinsä Mukti oli teatteritaiteilija, ja hänen isänsä Anil Roy oli Cooch Behar Zilla Parishadin toimistopäällikkö.
  4. Hän opiskeli 12. luokkaan asti Kendriya Vidyalayasta Baburhatissa Cooch Beharissa ja meni sitten Delhiin.
  5. Hän aloitti joukkoviestinnän Jamia Milia Islamiassa vanhempiensa vaatimuksesta, mutta jätti kurssin puolivälissä ja meni Mumbaihin kokeilemaan onneaan Bollywoodin elokuvateollisuudessa.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Shivangi Joshi (Naira) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit