Jade-Anh Ngo (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, suhde, treffit, nettoarvo, ura, tosiasiat

Jade-Anh Ngo on saksalainen Instagram-malli ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan hyvin selfien, elämäntapa- ja muotikuvien julkaisemisesta ja.dey-tililleen. Hän on kerännyt alustalla yli 340 000 seuraajaa. Nykyään hänestä on tullut näyttelijä, johon monet viihteen ystävät haluavat samaistua. Kaunis Instagram-malli oli sittemmin muuttanut takaisin Saksaan ja asuu tällä hetkellä Wiesbadenissa Saksassa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Jade-Anh Ngon Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Jade-Anh Ngo Age

Kuinka vanha on Jade-Anh Ngo? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. toukokuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Saksan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Wiesbadenissa, Saksassa.

Jade-Anh Ngo Pituus ja paino

Kuinka pitkä Jade-Anh Ngo on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Mitkä ovat Jade-Anh Ngon kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Jade-Anh-Ngo-aika

Lue myös: Lucifersexdoll (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jade-Anh Ngo Wiki

Jade-Anh NgoWiki/Bio
Oikea nimiJade-Anh Ngo
NimimerkkiJade-Anh
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä21. toukokuuta 2000
SyntymäpaikkaWiesbaden, Saksa
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuussaksalainen vietnam
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuus200 000 dollaria (USD)

Jade-Anh Ngo Deittailu, suhde ja poikaystävä

Kuka on Jade-Anh Ngon poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole antanut minkäänlaista näkemystä seurusteluelämästään. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa mediasta ja parrasvaloista.

Jade-Anh-Ngo-net-worth

Lue myös: Sukihana (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Jade-Anh Ngo Net Worth

Mikä on Jade-Anh Ngon nettoarvo? Vuoden 2017 lopulla hän mallinsi One King Designin valmistamaa t-paitaa. Hän pyrkii myös luomaan uraa näyttelijänä viihdeteollisuudessa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Jade-Anh Ngon ura

Kuuluisa Instagram-tähti, kuten kaikki muutkin nuoret julkkikset, hän on sosiaalisen median vaikuttaja. Hän julkaisee kuviaan ja muita hauskoja kuviaan säännöllisesti ja kommunikoi myös faneihinsa ympäri maailmaa sosiaalisen median sivuillaan. Hänen Instagraminsa on @ja.dey, ja hänellä on yli 467 K+ seuraajaa.

Jade-Anh Ngo Bio & Early Life

Jade-Anh Ngon isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hän on saksalainen vietnamilainen. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Jade-Anh Ngo -faktoja

  1. Jade-Anh Ngo on saksalainen vietnamilainen sosiaalisen median persoona, joka on saavuttanut valtavan suosion videonjakosovelluksessa "Instagram".
  2. Hän on voittanut miljoonia sydämiä lyhyessä ajassa.
  3. Samaa ei kuitenkaan voida sanoa hänen YouTube-kanavastaan.
  4. Vaikka hän ei ole vielä julkaissut liikaa videoita kanavalleen, hän on silti onnistunut keräämään YouTubessa huomattavan määrän tilaajia.
  5. Hänen viestinsä ovat ansainneet hänelle lähes 400 tuhatta seuraajaa.
  6. Hän on innokas tatuointien ystävä.

Lue myös: Toni Mahfud (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit