Hazel Moore Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hazel Moore, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisen median maailmassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen mallilahjakkuutensa lisäksi Instagram-tähti Hazel Moore tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Hazel Mooren Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hazel Mooren ikä

Kuinka vanha on Hazel Moore? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. heinäkuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Hazel Moore Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Hazel Moore on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Hazel-Moore-ikä

Lue myös: Lisa Mantler (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Hazel Moore Deittailu, suhde ja poikaystävä

Kuka on Hazel Mooren poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Hazel Moore ei ole romanttisessa yhteydessä kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole hänelle iloinen.

Hazel Moore Wiki

Hazel MooreWiki/Bio
Oikea nimiHazel Moore
NimimerkkiPähkinänruskea
Kuuluisa AsSosiaalisen median tähti
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä27. heinäkuuta 1998
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Lue myös: Justin Blake (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Hazel Mooren ura ja nettoarvo

Mikä on Hazel Mooren nettovarallisuus? Jo hyvin nuorena Hazel Moore tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 100 000 dollaria (USD).

Hazel-Moore-faktoja

Hazel Mooren tosiasiat

  1. Hazel Moorella on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli 129 K+ seuraajaa Instagramissa.
  4. Hänen Instagram-tilinsä on ylikuormitettu hänen kuumilla ja kiertelevillä kuvillaan.
  5. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  6. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  7. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Jasmine Lotus (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found