Catherine Mooty (Troy Aikmanin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Catherine Mooty on huippuluokan muotikauppias ja tunnetaan paremmin Troy Aikmanin vaimona. Hän on amerikkalainen entinen ammattilaisjalkapalloilija, joka oli pelinrakentaja Dallas Cowboysissa National Football Leaguessa. Muuten hän on mobiiliputiikin Luxeliner perustaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Catherine Mootyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Catherine Mooty Pituus ja paino

Kuinka pitkä Catherine Mooty on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,64 metrin tai 164 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Catherine Mooty Age

Kuinka vanha on Catherine Mooty? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. lokakuuta 1970. Hän on 46-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Dallasissa, Texasissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Amanda Marcum (Andy Enfieldin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Catherine Mooty Wikipedia

Catherine MootyWiki/Bio
Oikea nimiCatherine Mooty
NimimerkkiCatherine
Kuuluisa AsTroy Aikmanin vaimo
Ikä46-vuotias
Syntymäpäivä13 lokakuuta, 1970
SyntymäpaikkaDallas, Texas
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,64 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset2
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoTroy Aikman
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Catherine Mooty aviomies ja lapset

Kuka on Catherine Mootyn aviomies? Hän on naimisissa hänen pitkäaikaisen ystävänsä Troy Aikmanin kanssa. 2. kesäkuuta 2017 Aikman ilmoitti kihlauksestaan ​​Catherinen kanssa. 1. syyskuuta 2017 Troy Aikman ja Catherine Mooty menivät naimisiin Biltmore Four Seasons -tapahtumassa Montecitossa, Kaliforniassa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan Mootylla on kaksi poikaa entiseltä aviomieheltään, asianajaja Jerry Mootylta, joka on Cowboysin omistajan Jerry Jonesin veljenpoika.

Lue myös: Jean Muggli (Michael Strahanin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Catherine Mooty Net Worth

Mikä on Catherine Mootyn nettovarallisuus? Catherinen liikeura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Catherine Mootyn tosiasiat

  1. Catherine Mootyn aviomies meni aiemmin naimisiin entisen Cowboys-toimittajan Rhonda Wortheyn kanssa 8. huhtikuuta 2000 Planossa, Texasissa.
  2. Wortheillä on tytär edellisestä avioliitosta, nimeltään Rachel.
  3. Wortheylla ja Aikmanilla on kaksi tytärtä: Jordan Ashley Aikman, joka pelaa lukion lacrossea, ja Alexa Marie Aikman.
  4. Pari ilmoitti erostaan ​​24.1.2011.
  5. Heidän avioeronsa tuli lopulliseksi 12. huhtikuuta 2011.

Lue myös: Janie Liszewski (Eddie Van Halenin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found