Saif Ahmed Belhasa (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Lapset, Faktat

Kuka on Saif Ahmed Belhasa? Hän on tunnettu Emiratilainen liikemies, joka on Saif Belhasa Groupin puheenjohtaja. Hän omistaa myös useita yrityksiä eri aloilla, kuten energia, liikenne, mainonta ja koulutus. Tällä hetkellä hän asuu Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa perheensä kanssa niin suuressa kartanossa, että he käyttävät golfkärryä kiertääkseen tontteja, joihin kuuluu oma yksityinen eläintarha, joka on täynnä eksoottisia eläimiä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Saif Ahmed Belhasan Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Saif Ahmed Belhasan ikä

Kuinka vanha on Saif Ahmed Belhasa?Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. huhtikuuta 1966. Tällä hetkellä hän on 54-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Saif Ahmed Belhasa Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Saif Ahmed Belhasa? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Saif Ahmed BelhasaWiki/Bio
Oikea nimiSaif Ahmed Belhasa
NimimerkkiSaif
Kuuluisa AsYrittäjä
Ikä54-vuotias
Syntymäpäivä20. huhtikuuta 1966
SyntymäpaikkaYhdistyneet Arabiemiirikunnat
SyntymämerkkiHärkä
KansallisuusEmirati
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Runkotilastotnoin 42-30-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
LapsetAbdulla, Mayed ja Rashed
Vaimo/puolisoSarah Belhasa
Nettovarallisuusnoin 2,5 miljardia dollaria

Lue myös: Tammy Bradshaw (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Saif Ahmed Belhasan nettoarvo

Mikä on Saif Ahmed Belhasan nettovarallisuus? Hän on tunnettu yrittäjä, joka on miljardööri. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa arvioidaan yli 2,5 miljardia dollaria.

Saif Ahmed Belhasan vaimo ja lapset

Kenen kanssa Saif Ahmed Belhasa on naimisissa? Hän on naimisissa Sarah Belhasan kanssa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta, Abdulla, Mayed ja Rashed. Pariskunnan poika Rashed tunnetaan Instagramissa myös nimellä "Money Kicks", ja hänellä on siellä 1,5 miljoonaa seuraajaa. Money Kicks omistaa ylpeänä laajan kenkäkokoelman, jossa on rajoitettu erä Yeezys, Bapes ja Air Jordans. Kaikki on varastoitu mittatilaustyönä ja joiden arvo on arviolta miljoona dollaria.

Saif Ahmed Belhasan tosiasiat

  1. Hän rakensi itselleen eläintarhan asuakseen Dubaihin, jossa asuu yli 500 eläintä, mukaan lukien leijonat, tiikerit, pantterit, leopardit ja kirahvit.
  2. Hän myös maisemoi uima-altaan, jossa on luola, liukumäki ja vesiputous.
  3. Miljardööri Yhdistyneiden arabiemiirikuntien liikemies Saif Ahmed Belhasa, joka alkoi kerätä eläimiä muista yksityisistä eläintarhoista, jotka jäivät huomiotta.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Vuonna 2007 hän sai CEO Middle East Business Expansion Award -palkinnon.

Lue myös: Yolo Akili (yrittäjä) Nettovarallisuus, Ikä, Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Ura, BEAM, Seksuaalisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found