Mandana Mani (muotisuunnittelija) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mandana Mani on iranilais-amerikkalainen muotisuunnittelija Teheranista, Iranista, joka esittelee vaatteitaan Instagramissa. Hänen töitään on esitetty Los Angeles Fashion Week -tapahtumassa, ja Mandana asuu tällä hetkellä Los Angelesissa, missä hän työskentelee luovana muotijohtajana. Hän oli oppinut ompelemaan kuuden vuoden iässä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Mandana Manin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Mandana Mani Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Mandana Mani on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Mandana Mani Age

Kuinka vanha on Mandana Mani? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. tammikuuta 1978. Hän on 42-vuotias. Hän on Iranin kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Teheranissa, Iranissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Mandana ManiWiki/Bio
Oikea nimiMandana Mani
NimimerkkiMandana
Kuuluisa AsMuotisuunnittelija
Ikä42-vuotias
Syntymäpäivä12. tammikuuta 1978
SyntymäpaikkaTeheran, Iran
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusiranilainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Mandana Manin aviomies

Kuka on Mandana Manin aviomies? Hän ei ole vielä naimisissa. Hän on luultavasti sinkku näinä hetkinä. Hän ei ole edes antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Lue myös: Rosie Fortescue (korusuunnittelija) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, ura, tosiasiat

Mandana Manin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Mandana Manin nettoarvo on? Muotisuunnittelijan ura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänet tunnetaan parhaiten itseoppineista draping-taidoistaan ​​sekä jerseytopeistaan ​​ja -mekoistaan. Hänellä ei ollut aikaisempaa kokemusta, mutta hänen yrittäjämäinen ajattelutapansa antoi hänelle mahdollisuuden luoda omia teoksia ja malleja. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Mandana Mani -faktoja

  1. Mandana Mani alkoi käyttää Instagramia vaatteiden myyntipaikkana marraskuussa 2016.
  2. Hän osallistui Harper's Bazaar Art Arabia -juhliin.
  3. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Hänen kokoelmansa on peräisin maan ja taivaan suhteesta.
  5. Hänen kokoelmansa sisälsi nahkatakkeja ja villahameita, jotka heijastivat hänen teemaansa.

Lue myös: Mikä on VSCO-tyttö: VSCO-tyttö Meme, Trend & Word Explained

Uusimmat viestit