Leighla Schultz (Seth Rollinsin entinen morsian) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Leighla Schultz on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänet tunnetaan Twitterissä ja Instagramissa entisenä morsiamena Seth Rollins. Pari kihlautui vuonna 2014 kuuden yhteisen vuoden jälkeen.

Lisäksi 9. helmikuuta 2015 alastonkuva entisestä NXT-painijasta Zahra Schreiberistä, väitetysti Lopezin tyttöystävästä, julkaistiin hänen sosiaalisen median tileillään, jonka sisällön WWE.com julkaisee automaattisesti uudelleen. Pian tämän jälkeen alastonkuvat Lopezista julkaistiin hänen silloisen morsiamensa Leighla Schultzin Twitter-sivulla. Vastauksena Lopez pahoitteli "yksityisiä valokuvia, joita jaettiin ilman [hänen] lupaa". 25. helmikuuta 2016 Lopez paljasti eronneensa Schreiberistä, mutta ei kertonut, mistä ero johtui. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Leighla Schultzin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Leighla Schultzin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Leighla Schultz on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Leighla Schultzin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-38 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Leighla Schultzin ikä

Kuinka vanha on Leghla Schultz? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. kesäkuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset.

Leighla Schultz Wiki

Leigla SchultzWiki/Bio
Oikea nimiLeigla Schultz
NimimerkkiLeighla
Kuuluisa As1. Instagram-tähti

2. Entinen kihlattu Seth Rollins

Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä6. kesäkuuta 1988
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväSeth Rollins (Hajotus)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Leighla Schultzin perhe

Leighla Schultz syntyi Texasissa, Yhdysvalloissa, mutta muutti myöhemmin Davenportiin, Iowaan. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän on kihlauksensa ja sitä seuranneen skandaalin jälkeen kerännyt yli 20 000 seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Leighla Schultzin poikaystävä

Kuka on Leighla Schultzin poikaystävä? Hänet tiettävästi yhdistettiin Seth Rollinsiin, joka on amerikkalainen ammattipainija, joka on tällä hetkellä allekirjoitettu WWE:lle.

Leighla Schultzin nettoarvo

Kuinka paljon Leighla Schultzin nettovarallisuus on? Mallityö on hänen tärkein tulonlähde nykyään. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Leighla Schultzin tosiasiat

  1. Leighla Schultz on kerännyt yli 20 000 seuraajaa pelkästään Instagramissa.
  2. Maaliskuussa 2015 hän avasi Twitterin uudelleen sanoen "Ja tapaamme taas Twitterin..."
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Musta on hänen lempivärinsä.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Libby Offutt (Randy Mossin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found