Brittanya Razavi (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Brittanya Razavi on amerikkalainen tosi-tv-persoona ja -malli. Hän esiintyi ohjelmissa kuten Rock of Love, Charm School ja I Love Money. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä. Hänellä on useita lävistyksiä ja tatuointeja kaikkialla hänen ruumiillaan. Hän on koristellut monien aikakauslehtien, kuten Savage Tattoo, Rebel Ink ja Obscene Magazine, kansia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Brittanya Razavin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Brittanya Razavi elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Brittanya Razavi? Hän syntyi 7. heinäkuuta 1985 Oxnardissa, Kaliforniassa. Hän on 35-vuotias. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa. Lisäksi hän on hyvin lähellä äitiään. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on isosisko nimeltä Tiffany O'Campo. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Brittanya Razavi Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Brittanya Razavi on? Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan. Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Brittanya Razavin mitat

Mitkä ovat Brittanya Razavin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-27-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Brittanya Razavi-suhde, treffit ja poikaystävä

Kuka on Brittanya Razavin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Julianne Kissinger (Instagram-malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Brittanya RazaviWiki/Bio
Oikea nimiBrittanya Razavi
NimimerkkiBrittanya
Kuuluisa AsTositähti, sosiaalisen median tähti
Ikä35-vuotias
Syntymäpäivä7. heinäkuuta 1985
SyntymäpaikkaOxnard, CA
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-27-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Brittanya Razavin nettoarvo

Mikä on Brittanya Razavin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2021, hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Kristine Froseth (malli) Bio, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Mitat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Brittanya Razavin ura

Brittanya Razavi on amerikkalainen malli, fashionista ja kuntovalmentaja. Kovan työn ja johdonmukaisuuden ansiosta hän on onnistunut pysymään enemmistön suosikkina alalla. Brittanya on ansainnut valtavan suosion ja laajan fanikunnan ympäri maailmaa, ja Instagramissa on tähän mennessä yli 5,6 miljoonaa omistautunutta seuraajaa.

Lue myös: Paris Roxanne (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Brittanya Razavi tosiasiat

 1. Hän syntyi Oxnardissa, Kaliforniassa ja pelasi softballia kasvaessaan.
 2. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 3. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 4. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
 5. Hän on menestyneen verkkokaupan 187 Avenuen osaomistaja.
 6. Ajoittain hän käytti suosittua sosiaalisen median foorumia julkaistakseen sarjan tilannekuvia itsestään pukeutuneena karmista tehtyihin kiihkeisiin bikineihin.
 7. Hän kehui säännöllisesti tunnuskäyriään.
 8. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
 9. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
 10. Brittanya Razavi ei häpeä Instagram-pelissään.
 11. Malli herätti kohua sosiaalisessa mediassa ja arjessaan.
 12. Hänen faninsa näyttivät rakastavan jokaista sekuntia superkiireistä bikinivideosta.

Lue myös: Bianca Kmiec (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Etnisyys, Faktat

Uusimmat viestit