Anupama Parameswaran (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettoarvo, Faktat

Anupama Parameswaran on intialainen elokuvanäyttelijä. Hän työskentelee telugu- ja malajalam-kielisissä elokuvissa. Hänet tunnetaan parhaiten debyyttiroolistaan ​​Mary Georgena malajalam-elokuvassa Premam, joka julkaistiin vuonna 2015. Hän uskoo: "Elämä on sekoitus moongdalia ja sonpapdia". Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Anupama Parameswaranin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Anupama Parameswaran Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Anupama Parameswaran on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset.

Anupama Parameswaranin ikä

Kuinka vanha on Anupama Parameswaran? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. helmikuuta 1996. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hänellä on Intian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Intiassa.

Anupama ParameswaranWiki/Bio
Oikea nimiAnupama Parameswaran
NimimerkkiAnupama
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä18. helmikuuta 1996
SyntymäpaikkaIntia
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusintialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontotamili
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin RS. 70 lakia

Anupama Parameswaranin poikaystävä

Kuka on Anupama Parameswaranin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa elokuvateollisuuden parhaan naisnäyttelijän palkinnon.

Anupama Parameswaran Net Worth

Mikä on Anupama Parameswaranin nettovarallisuus? Hän debytoi Premamin kanssa Nivin Paulyn rinnalla, mikä oli kaupallinen menestys. Hän jakaa myös muoti- ja elämäntapaselfioita Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin RS. 70 lakia.

Lue myös: Hina Khan (TV-näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Anupama Parameswaranin ura

Anupama Parameswaran tunnetaan parhaiten debyyttiroolistaan ​​Mary Georgena malajalam-elokuvassa Premam (2015). Hän näytteli pääosia telugu-elokuvissa, kuten Sathamanam Bhavati (2017) ja Vunnadhi Okate Zindagi (2017). Lisäksi vuonna 2017 hän voitti parhaan naissivuosan palkinnon IIFA Utsavamissa roolistaan ​​Premamissa.

Anupama Parameswaranin perhe

Anupama Parameswaranin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi veli Akshay. Koulutuksensa perusteella hän opiskeli CMS College Kottayamissa Keralassa, jossa hän opiskeli kommunikatiivista englantia, kunnes lopetti opiskelun opiskelemaan näyttelemistä.

Anupama Parameswaran Faktat

  1. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Seitsemännellä luokalla hän liittyi Inner Space Little Theateriin.
  3. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
  4. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  5. Hän on sinkku näinä hetkinä.
  6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  8. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.

Lue myös: Aanchal Munjal (TV-näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit