Lindsey Graham (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Lindsey Graham on yhdysvaltalainen poliitikko. Hän toimii Yhdysvaltain vanhempi senaattori Etelä-Carolinasta. Graham työskenteli lakimiehenä yksityisessä ammatissa ennen toimikautensa Etelä-Carolinan edustajainhuoneessa vuosina 1993–1995. Kuuntele bioa ja tutustu Lindsey Grahamin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, nettoarvoon, uraan ja paljon muuta faktaa hänestä!

Lindsey Graham Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Lindsey Graham? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,71 metrin tai 171 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 143 paunaa. Hänellä on siniset silmät ja tummanruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Lindsey Graham Net Worth

Mikä on Lindsey Grahamin nettovarallisuus? 1990-luvun alussa hän palveli hetken Etelä-Carolinan edustajainhuoneessa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 12 miljoonaa dollaria (USD).

Lindsey Grahamin ikä

Kuinka vanha on Lindsey Graham? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. heinäkuuta 1955. Tällä hetkellä hän on 65-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Centralissa, SC. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lindsey GrahamWiki/Bio
Oikea nimiLindsey Olin Graham
NimimerkkiLindsey Graham
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä65-vuotias
Syntymäpäivä9. heinäkuuta 1955
SyntymäpaikkaKeski, SC
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 65 kg (143 lbs)
Runkotilastotnoin 39-22-36 tuumaa
Silmien väriSininen
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
Vaimo/puolisoNaimaton
LapsetNA
Nettovarallisuusnoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Lindsey Grahamin vaimo

Kuka on Lindsey Grahamin vaimo? Graham ei ole koskaan ollut naimisissa eikä hänellä ole lapsia. Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Carlos Brown (poliitikko) Nettovarallisuus, Palkka, Bio, Wiki, Ikä, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

Lindsey Grahamin ura

Lindsey Graham on toiminut neljä kautta Yhdysvaltain edustajainhuoneessa Etelä-Carolinan 3. kongressipiirissä vuosina 1995–2003. Hänelle myönnettiin pronssitähtimitali ansiokkaasta palveluksesta vuonna 2014. Tällä hetkellä hän arvosteli suorapuheisesti toveriaan republikaanien Donaldia vastaan. Trumpin vuoden 2016 ehdokkuudesta ja ilmoitti toistuvasti, ettei hän tue Trumpia.

Lindsey Grahamin perhe

Lindsey Graham varttui Keski-Etelä-Carolinassa. Hänen isänsä nimi on James ja äiti Millie Graham. Hänen vanhempansa kuolivat hänen ollessaan parikymppinen, jolloin hän adoptoi laillisesti nuoremman sisarensa. Hän auttoi kasvattamaan sisartaan Darline Graham Nordonea äitinsä ja isänsä kuoleman jälkeen. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lindsey Graham Faktat

  1. Graham asuu Senecassa, Etelä-Carolinassa, on eteläinen baptisti ja Korintin baptistikirkon jäsen.
  2. Graham kannatti John McCainin presidentinvaalit vuonna 2000.
  3. Vuonna 2015 Graham sponsoroi Pain-Capable Unborn Child Protection Act -lakia senaatille.
  4. Teekutsujen vastustajat ovat kutsuneet Grahamia "maltillisena republikaanina".
  5. Hän kuvailee itseään kuitenkin "Reagan-tyyliseksi republikaaniksi", ja häntä on kuvattu melko konservatiiviseksi republikaaniksi, jolla on "kohtaus maltillisesti" ja "itsenäinen sarja".

Lue myös: Theresa May (poliitikko) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, aviomies, perhe: 10 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found